Ποδηλατοβόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο στην Αθήνα

Ποδηλατοβόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο στην Αθήνα

Την Κυριακή 27 Αυγούστου, στις 9:00 π.μ. η «σχεδία» και οι -μεγάλοι και μικροί- φίλοι της ανεβαίνουν στα ποδήλατα και απολαμβάνουν μια διαφορετική διαδρομή στην Αθήνα.

Ξεκινώντας από τη Solebike στη Λεμπέση 11, όσες και όσοι συμμετέχουν, θα ανακαλύψουν μια γραφική διαδρομή της πόλης από τη θέση του ποδηλάτη. Η Αθήνα αποκτά μία νέα διάσταση με την ασφαλή και εντυπωσιακή διαδρομή που συνδέει τον αρχαιολογικό περίπατο με το εμπορικό κέντρο και περνάει
από το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ζάππειο, τον Εθνικό Κήπο, το Σύνταγμα και τη Νεοκλασική Τριλογία, συνεχίζοντας προς την ιστορική οδό Αιόλου και την περιοχή των νέων πεζόδρομων.

Η ποδηλατοβόλτα θα φτάσει στο «σπίτι της σχεδίας» στο κέντρο της Αθήνας, το «σχεδία home», όπου όλοι οι ποδηλάτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα ρόφημα ή αναψυκτικό. Ακολούθως θα κατευθυνθούν προς το γραφείο της Solebike διασχίζοντας την Πλάκα για να τερματιστεί η βόλτα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Περιορισμένες θέσεις συμμετοχής, κράτηση απαραίτητη στο τηλέφωνο 2130231220 ή email: [email protected]
* Η διάρκεια της βόλτας είναι περίπου 4 ώρες.
* Το κόστος συμμετοχής είναι 8€ ανά άτομο και περιλαμβάνει το
ηλεκτρικό ποδήλατο, κράνος, την ξενάγηση από συνοδό και ρόφημα ή αναψυκτικό στο «σχεδία home».
* Η δράση είναι κατάλληλη για αναβάτες που ξέρουν ποδηλασία, ηλικίας 14 και άνω.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.