Ποδηλατοβόλτα | «Από την παλιά στη σύγχρονη Αθηναϊκή κατοικία»

Ποδηλατοβόλτα | «Από την παλιά στη σύγχρονη Αθηναϊκή κατοικία»

«Κάθε φορά που βλέπω έναν άνθρωπο να κάνει ποδήλατο, σταματώ να απογοητεύομαι για το μέλλον της ανθρωπότητας», είχε πει ο βρετανός λογοτέχνης Χέρμπερτ Τζορτζ Γουέλς.

Αυτή τη μοναδική αίσθηση αισιοδοξίας και ελευθερίας που προσφέρει το ποδήλατο θα βιώσουν όσοι θα συμμετάσχουν στη δεύτερη ποδηλατική βόλτα με ηλεκτρικά ποδήλατα, που διοργανώνει το ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία» και η Solebike, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. 

Ξεκινώντας από τη Solebike, θα ανακαλύψετε χαρακτηριστικά δείγματα αθηναϊκών κατοικιών από την εποχή του Όθωνα, αλλά και σύγχρονων κτιρίων που κοσμούν το κέντρο της πόλης, κάνοντας ένα ταξίδι στην αρχιτεκτονική ιστορία της πρωτεύουσας. 

Στην ποδηλατοβόλτα μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά, καθώς διατίθενται καθισματάκια και κανονικά ποδήλατα για τους μικρούς αναβάτες.

Η ποδηλατοβόλτα θα κλείσει στο «σπίτι της σχεδίας», όπου όλοι οι ποδηλάτες θα απολαύσουν ένα νόστιμο brunch. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15€ ανά άτομο και περιλαμβάνει το ηλεκτρικό ποδήλατο και το γεύμα. 

Διάρκεια βόλτας: 1,5 ώρα
*Η κράτηση είναι απαραίτητη στο info@shediahome.gr, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.