Πλανήτης Γη καλεί σούπερ ήρωες! | Sleepover στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Πλανήτης Γη καλεί σούπερ ήρωες! | Sleepover στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Το πιο αγαπημένο sleepover για γονείς και παιδιά επιστρέφει για μια… νύχτα στο μουσείο και προσκαλεί τους επίδοξους σούπερ ήρωες να σώσουν τον πλανήτη! 

Παιδιά, βάλτε τη στολή σας, ακονίστε τη φαντασία σας, εξασκείστε τις ικανότητές σας και πηγαίνετε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο πιο συναρπαστικό sleepover για οικογένειες και παιδιά (από 7 ετών) που διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τοΒιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.

Από το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 (18:00) μέχρι και το πρωί της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου (10:30), μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια σειρά από απίθανες δραστηριότητες με θέμα τους σούπερ ήρωες και το περιβάλλον και να εξερευνήσουν, μέσα από άφθονο παιχνίδι και διασκέδαση, τον πλανήτη Γη.

Το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν πέσει η νύχτα, τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε ένα απολαυστικό εργαστήριο θεατρικού παιχνιδιού, εμπνευσμένο από γνωστούς σούπερ ήρωες που, με τις υπερδυνάμεις τους (τη γη, τον αέρα και τη φωτιά), προστατεύουν τον πλανήτη που εκπέμπει SOS. Στη συνέχεια, θα κατασκευάσουν το δικό τους σούπερ ήρωα στην πιο κινηματογραφική αυτοσχέδια διάσωση. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό εικαστικό εργαστήριο που αξιοποιεί τις τεχνικές του STEAM. Όσοι βρεθούν εκεί θα απολαύσουν παρέα ένα βραδινό γεύμα για να πάρουν σούπερ δυνάμεις. Και μετά… ύπνος φυσικά! Η επόμενη μέρα θα ξεκινήσει δυναμικά με ένα πλούσιο πρωινό γεμάτο ενέργεια, αφού η συνέχεια επιφυλάσσει παιχνίδι μυστηρίου. Οι μικροί Σούπερ Ήρωες, παίζοντας θα εμποδίσουν να γίνει μία έκρηξη στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου, η οποία θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη γειτονιά του Γκαζοχωρίου και για την πόλη της Αθήνας!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου εδώ.

Πληροφορίες:  
* Πότε: Σάββατο 22 Φεβρουαρίου (18:00) έως Κυριακή  23 Φεβρουαρίου (10:30)
* Πού: Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
* Είσοδος: €65 γονιός και παιδί (στην τιμή περιλαμβάνονται οι δράσεις, τα γεύματα, τα στρώματα ύπνου κι οι υπνόσακοι)
* Κρατήσεις & πληροφορίες:213-0109325, Δευτ.-Παρ., 11:00-17:00.
* Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου.
* Οι συμμετέχοντες στο sleepover θα έχουν έκπτωση 10% στο Industrial Gas Museum Shop και δωρεάν είσοδο στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.
* Περισσότερες πληροφορίες: Tηλ.: 213 0109325, 213 0109300 | E-mail: gasmuseum@athens-technopolis.gr
www.gasmuseum.gr


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.