Pint of Science 2021

Pint of Science 2021

Το Pint of Science επιστρέφει! Το παγκόσμιο φεστιβάλ που βγάζει την επιστήμη στα bars για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα!

Μετά από μια δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά για όλο τον πλανήτη, ετοιμαζόμαστε ξανά για το Pint of Science, που αν και φέτος γίνεται διαδικτυακά στις περισσότερες χώρες, είναι εδώ να μας ταξιδέψει σε συναρπαστικά μονοπάτια Επιστήμης.

Με έναρξη 9 χρόνια πριν, το 2012 στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Pint of Science στοχεύει να γίνει η Επιστήμη διασκεδαστική, κατανοητή και προσιτή σε όλους, φέρνοντας τους επιστήμονες στον χώρο των bars και pubs.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται τις ίδιες τρεις ημέρες του Μαΐου σε πολλές χώρες και έτσι το Pint of Science είναι η γιορτή της Επιστήμης που ενώνει όλο τον κόσμο! Στην Ελλάδα το Pint of Science Greece από το 2018 μοιράζει pints Επιστήμης σε επιλεγμένα bars σε διάφορες πόλεις. Όραμα της ομάδας είναι να διαδοθεί το πάθος για τη γνώση και την επιστημονική έρευνα στο κοινό.

Έτσι, στις 17, 18 και 19 Μαΐου, θα είμαστε διαδικτυακά μαζί σας με προσκεκλημένους ομιλητές Έλληνες ερευνητές που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό και δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στα ζωντανά μας φεστιβάλ.

Όπως πάντα, θα αναμένουμε τις ερωτήσεις σας προς τους ερευνητές, καθώς ο σκοπός του Pint of Science είναι ο συνεχής διάλογος των επιστημόνων με το κοινό.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται δωρεάν ζωντανά στο Facebook Page και το YouTube του Pint of Science Greece.

Γεμίζουμε τα ποτήρια μας και ανυπομονούμε να “βρεθούμε” στο Pint of Science 2021!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.