Πέτρος Μάλαμας | Σταυρός του Νότου Club

Πέτρος Μάλαμας | Σταυρός του Νότου Club

Ο Πέτρος Μάλαμας με μια μπάντα γεμάτη τραγούδια-άλλων αλλά και δικά του-ανεβαίνει στο club του Σταυρού του Νότου για να μας τραγουδήσει μεγάλες και...πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Κάθε Τετάρτη, ο Πέτρος και 3 μουσικοί θα μας κρατάνε συντροφιά σ΄αυτό το χειμωνιάτικο ταξίδι, από το γύρω μας σκοτάδι στο μέσα μας φως. Στο μπάσο και στα πλήκτρα ο Νίκος Παπαϊωάννου, στο τρομπόνι και στα πλήκτρα ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, στα τύμπανα ο Γιάννης Ριζόπουλος, στον ήχο και στα εφέ ο Σωτήρης Παπάκος, στα φώτα και στα χρώματα ο Γιάννης Μπράτσης.

Ο Σταυρός του Νότου φιλοξενεί κι εμάς, στο club, από τις 22 του Νοέμβρη και κάθε Τετάρτη. Ελάτε για να ξανάρθετε, σίγουρα.

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Μάλαμα

Ο Πέτρος Μάλαμας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, κατάγεται από τη Συκιά Θεσσαλονίκης και μεγάλωσε στην Καστοριά. Τελείωσε το Εσπερινό λύκει και σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στο ελληνικό τραγούδι ακολουθώντας τον πατέρα του Σωκράτη σε ηχογραφήσεις και συναυλίες. Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Καναδέζα", το 2017 τραγούδησε τα ¨Κοιτάσματα" του Πάνου Δημητρόπουλου & του Λεωνίδα Μπαλάφα, το 2018 κυκλοφόρησε τις "Οδηγίες προς Ναυτιλλομένους" σε στίχους του Άλκη Αλκαίου και μουσική δική του.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.