PDSFF24 | Ανήσυχα και Ορμητικά με... Love & Revolt*

PDSFF24 | Ανήσυχα και Ορμητικά με... Love & Revolt*

Το Positively Different Short Film Festival επιστρέφει για 5η χρονιά ανησυχητικό και ορμητικό!

40 ταινίες μικρού μήκους μας συστήνουν κόσμους δύσβατους αλλά και συναρπαστικούς και μας καλούν να χαθούμε μέσα τους. Με χιούμορ, ευαισθησία, τόλμη και περιέργεια, δημιουργοί από 22 χώρες, εκφράζουν κοινά ερωτήματα και ανησυχίες: Ποια είναι τα όρια των ταυτοτήτων μας; Πώς αντιστέκεσαι στη λήθη όταν “δεν θυμάσαι, τι δεν θυμάσαι”; Τι διαχωρίζει τη δικαιοσύνη από τη δηκεοσίνη;” Το πρόγραμμα συγκροτείται γύρω από το κοινωνικό φύλο, τη σεξουαλικότητα, την αναπηρία, τη μετανάστευση, την τάξη, τη φυλή και μας προσκαλεί να συνυπάρξουμε, να σκεφτούμε και να αμφισβητήσουμε.

Δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παραστούν σε όλες τις προβολές και θα συζητήσουν με το κοινό στα Q&A σκέψεις και προβληματισμούς. Οι 40 φιναλίστ  θα διεκδικήσουν και 4 βραβεία: Καλύτερης Ταινίας, Κοινού, Καλύτερης Ελληνικής Παραγωγής και Επιμελητικής Ομάδας. Ειδικά επιμελημένα σετ θα προβληθούν σε μαθητριες/ές/ά λυκείου την Πέμπτη και την Παρασκευή, 7 & 8 Μαρτίου ενώ την τελευταία μέρα του φεστιβάλ, οι βραβευμένες ταινίες θα προβληθούν ταυτόχρονα σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Βερολίνο. Συναυλίες, masterclasses και συζητήσεις θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα σε μια τετραήμερη γιορτή αφιερωμένη στη διαφορετικότητα, τον έρωτα και την ανατροπή.

Το PDSFF έχει φροντίσει για την προσβασιμοποίηση του χώρου για άτομα με κινητικές δυσκολίες, μέσω της πρόσκαιρης εγκατάστασης αναβατόριου στις σκάλες του Άστορ, τις ημέρες του φεστιβάλ. Θα υπάρχουν άτομα του φεστιβάλ στο χώρο να κατευθύνουν τους επισκέπτες με κινητικές δυσκολίες προς το αναβατόριο. Αν υπάρχουν απορίες σχετικά με την προσβασιμότητα του φεστιβάλ, παρακαλώ απευθύνετέ τις στο [email protected].

*Love is care, restlessness, togetherness;
To love is to revolt against norms and assigned roles.

Revolt is courage, dreaming, fire, urge to change. Revolt is an act of love for the self and for others.

PDSFF24 | Love & Revolt awaits for you at the intersection

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PDSFF:

Το φύλο, η σεξουαλικότητα, η φυλή, η τάξη, η εθνικότητα, η θρησκεία, η αρτιμέλεια – είναι παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν το παρόν και το μέλλον, τα εμπόδια και τις προοπτικές μας. Το PDSFF εστιάζει στα σημεία τομής τους ακολουθώντας ιστορίες χαρακτήρων, ατόμων και κοινοτήτων που βιώνουν καταπίεση λόγω ταυτοτήτων που φέρουν. Φωτίζοντας πτυχές της διαδρομής ζωής των «άλλων» – άλλοτε με ρεαλισμό και χιούμορ κι άλλοτε με αφαίρεση και πειραματισμό – το φεστιβάλ φιλοδοξεί να δώσει χώρο στην από κοινού δημιουργία, τη δικτύωση και τη διαμόρφωση κοινών διεκδικήσεων. Επιδίωξή μας είναι να καταστήσουμε το PDSFF έναν θεσμό για την προώθηση της διαθεματικότητας και την εξοικείωση του κοινού με θέματα διακρίσεων και καταπίεσης ατόμων και κοινοτήτων που πέφτουν στις χαραμάδες της εκπροσώπησης των σύγχρονων πολιτειών.

PDSFF24 | Love & Revolt
Πρόγραμμα προβολών

*Love is care, restlessness, togetherness; to love is to revolt against norms and assigned roles.
Revolt is courage, dreaming, fire, urge to change. Revolt is an act of love for the self and for others.
PDSFF24 | Love & Revolt awaits for you at the intersection

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ
Heroes within Οι ήρωες μέσα μας

Ιστορίες για τις στιγμές που βρίσκουμε μέσα μας τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε όλα όσα μας δυσκολεύουν, ακόμα και όταν όλα είναι εναντίον μας.       
Πρωινή κλειστή προβολή για σχολεία

1. Metal Girl | Paweł Golonko, Poland, 0:14:59              
Μία ιστορία ενηλικίωσης ενός νεαρού κοριτσιού που ανακαλύπτει τις υπερδυνάμεις της. Συμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που η "παλιά" της αγάπη επιστρέφει στο σχολείο.                                                                                    2. Gigi  |  Randa Ali, United States, 0:17:00        
H Gigi, μία νέα μετανάστρια στο Λος Άντζελες, αναζητά συνδέσεις.                                                     
3. Just Breathe | Renaud Ouimet, Canada, 0:09:46       
Για να παραλάβει το πακέτο που περιμένει, ο Damien προκαλεί τον εαυτό του να πάει στο ταχυδρομείο και να αντιμετωπίσει τη δυσκολία του στην ομιλία.
4. Dyad | Ammara Khalid, Pakistan, 0:16:59
Η επιβεβαίωση φύλου είναι ταμπού στο Πακιστάν. Οι άνθρωποι παρενοχλούνται όταν την προσπαθούν. Το ""Dyad"" είναι η ιστορία ενός τρανς άνδρα που πάλεψε σκληρά να κάνει την ταυτότητά του αποδεκτή απέναντι σε όλες τις προκλήσεις. Ένα ταξίδι τραύματος, ουλών, αλλά πιο πολύ ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης."   
5. Summer Holiday | Mehtap Şamiloğlu, Turkey, 0:15:00  doc
Ο Beritan είναι 13 ετών. Μένει με τη μητέρα του, όσο ο πατέρας του λείπει για δουλειά. Ο Beritan μιλάει για τη ζωή στο χωριό, τις προσπάθειες να υποστηρίξει την οικογένεια και το όνειρό του να γίνει κτηνίατρος, ώστε να αφοσιωθεί στα ζώα και να πάρει πίσω το άλογό του, τον Kartopu.   
6. Good Girls Club: A Virginity Odyssey  | Dimitris Tsakaleas, Lida Vartzioti, Greece, 0:16:45
Τη νύχτα του εορτασμού των 18ων γενεθλίων τους, δύο κολλητές έχουν αποστολή να χάσουν την παρθενιά τους. Τίποτα δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο σε αυτήν την οδύσσεια παρθενίας που μετατρέπεται σε ένα ταξίδι 7. αυτο-ανακάλυψης και φιλίας.

19.00
Loving our way into revolt   Από την αγάπη στην εξέγερση

Οι σχέσεις φροντίδας συνιστούν από μόνες τους μια εξέγερση. Η επιθυμία για εξέγερση είναι πάνω από όλα η επιθυμία για αγάπη, για την ένταξη σε μια κοινότητα, για το ανήκειν.

1. Things Unheard of  | Ramazan Kilic, Turkey, 15:36  
Μια μικρή Κούρδισσα προσπαθεί να φέρει το χαμόγελο πίσω στο πρόσωπο της γιαγιάς της, μετά την εξαφάνιση της τηλεόρασής της, που ήταν το μόνο παράθυρό της στον κοσμο. 
2. House of Whoreship | Holly Bates, Australia, 0:15:40           
Όταν η σεξεργάτρια Violet επιστρέφει στη δουλειά μετά τον χωρισμό της, για να βρει την πρόσφατα πρώην της να δουλεύει την ίδια βάρδια, πρέπει να διαλέξει μεταξύ αποφυγής και ευαλωτότητας, ώστε να βγάλει το νοίκι.
3. Suddenly TV | Roopa Gogineni, Sudan, 0:18:41
Σε μία πολιορκημένη διαμαρτυρία στο Khartoum, μία ομάδα νεαρών Σουδανών δημιουργεί ένα φανταστικό τηλεοπτικό σταθμό για να γνωρίσει άλλους επαναστάτες. Αυτό που ξεκινά σαν παιχνίδι μετατρέπεται σε μία επείγουσα επινόηση ενός νέου Σουδάν.
4. The Camp | Afioco Gnecco, Enrique Cervantes, Spain, 0:20:00 [προειδοποίηση περιεχομένου: ψυχική ασθένεια]
Δύο μέρες στη ζωή ενός εφήβου και της άρρωστης μητέρας του. Ένα ενδόμυχο πορτραίτο μίας μονογονεϊκής οικογένειας, για την ψυχική ασθένεια και τη φροντίδα.     
5. On my father's grave | Jawahine Zentar, France, 0:23:59    
Ένα αυτοκίνητο διανύει ένα μαροκινό χωριό. Μέσα του, η Maïne και η οικογένειά της περικυκλώνουν το φέρετρο του πατέρα της. Αύριο, οι άντρες  θα τον θάψουν και οι γυναίκες θα περιμένουν στο σπίτι. Το νεαρό κορίτσι έχει άλλη άποψη και σκοπεύει να συνοδέψει τον πατέρα της στον τόπο αναπαύσεώς του.         

21.30
Truth is dare

Η μάχη για να βρει ο καθένας/η καθεμιά/ το καθένα από εμάς την αλήθεια του και να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς του δαίμονες είναι μια μάχη με αβέβαιη έκβαση, ταυτόχρονα  όμως είναι μια μάχη που αξίζει να δοθεί.

1. That Doesn't Fit | Ackshaj Anand, India, 0:03:09
Ένα δισδιάστατο animation που αποτυπώνει διάφορα άβολα σενάρια που οι άνθρωποι ταιριάζουν υπερβολικά πολύ, ή καθόλου.  
2. Perpetual Search  | Gopal Shivakoti, Nepal, 0:13:17
Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στον Bhim Bahadur Thapa, την επίμονη κληρονομιά του και τις μυθικές πτυχές της ζωής του. Είναι τόσο μία βιογραφία όσο και ένα έργο κοινωνικής κριτικής. Αφιέρωσε την ύπαρξή του στην πεποίθηση ότι οι άνθρωποι πρέπει να φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους. 
3. Manta Ray | Anton Bialas, France, 0:29:38                 
To Manta Ray είναι ένα θραυσματικό πορτρέτο τριών χαρακτήρων που αναζητούν ποιητικές και απελευθερωτικές στο φιμωμένο και όλο και πιο αυταρχικό Παρίσι του 2020. Δημιουργούν καταστάσεις όπου μπορεί να βρεθεί μία αίσθηση φωτός, πνιγμένες φωνές μπορούν να εξεγερθούν κα η πραγματικότητα μπορεί να αλλοιωθεί σε νέους ορίζοντες.
4. 1133  | Hoori Shafieyoun, Iran, 0:07:57                         
[προειδοποίηση περιεχομένου: έμφυλη βία]
Μία απομονωμένη γυναίκα σχεδιάζει τους εφιάλτες της ως ασπρόμαυρα πορτρέτα.     
5. JOY  | Julieta Tetelbaum, Argentina, 0:11:22
Ένα ταξίδι στο μυαλό μίας 65χρονης λεσβίας της εργατικής τάξης εθισμένης στη ζάχαρη, που δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται την πρώην την. Ζει με τη σύντροφό της -ένα μανεκέν ολόιδιο με την πρώην της. Το κωμικοτραγικό φιλμ βουτάει σε στιγμές οικειότητας, σεξουαλικότητας, χαράς και της απελπισμένης επιθυμίας του να αγαπιέσαι.       
6. Raticide | João Niza, Portugal,  0:23:00          
Σε μία νύχτα αδιαχώριστη από την προηγούμενη ή την επόμενη, ο Carlos βρίσκεται κλειδωμένος έξω απ’το υπνοδωμάτιό του. Πίσω από την πόρτα, ένας αρουραίος έχει πάρει τα ηνία, χωρίς ένα τηλεφώνημα για προειδοποίηση. Ο Carlos αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μία διαβρωμένη πραγματικότητα, ανίκανος να αντιμετωπίσει αυτό που συμβαίνει στο υπνοδωμάτιό του.    

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ
The world is ours     Ο κόσμος είναι δικός μας

Η διεκδίκηση να φτιάξουμε τις ζωές που θέλουμε, να ονειρευόμαστε όλα όσα δικαιούμαστε και μας ανήκουν, η διεκδίκηση ο κόσμος αυτός να γίνει αληθινά δικός μας.
Πρωινή κλειστή προβολή για σχολεία

1. Buffer Zone | Savvas Stavrou, Cyprus, 0:16:00           
Δύο νεαροί στρατιώτες σε αντίπαλα στρατόπεδα ερωτεύονται και βρίσκουν την διαφυγή από τα καταπιεστικά περιβάλλοντα μέσω της μουσικής.      
2.Encounter | Pauline Lebellenger, Lisa Chabbert, France,  0:13:20 doc
Στα 17, πώς εκφράζεις το συναίσθημα που προκαλείται από μία συνάντηση; Με τις σωστές λέξεις, οι φόβοι γίνονται νίκες, ενώ οι ελπίδες και οι φιλοδοξίες μπορεί να κρύβουν αμφιβολίες. Αυτές είναι οι ιστορίες 9 εφήβων των οποίων οι ζωές έχουν έρθει ανάποδα, σκηνοθετημένες με τη συνεργασία τους με 2 κινηματογραφιστές.     
3. Handbrake | Antigoni Karnesioti, Greece, 0:11:05    
"Μια καλοκαιρινή ημέρα δύο άγνωστες μεταξύ τους Αθηναίες διεκδικούν τον χώρο τους σε μια μη προσβάσιμη πόλη. "    
4.Future Of… | Scott Coello, United Kingdom, 0:03:00 anim.
Το τέλος πλησιάζει και το ζωικό βασίλειο εξεγείρεται.  
5. Acmé | Agustín Montangie, Argentina, 0:16:47  doc
To Acmé είναι ένα ντοκιμαντέρ για τις ζωές δύο ανθρώπων που ζουν με HIV στην Παταγονία, στην ιδιωτική ζωή των χαρακτήρων τους με τα κοινωνικοπολιτισμικά χαρακτηριστικά της περιοχής. Επικεντρώνεται στην ήρεμη καθημερινότητα των χαρακτήρων, το επάγγελμα, τα τοπία με τις αναστοχαστικές σκέψεις και βιωμένες εμπειρίες τους με την ασθένεια.     
6. Yvon / The Eternal | Benoit Massé, Canada, 0:20:00
Στην αυγή, ο Yvon τραγουδάει στα πουλιά. Αργά αργά, κινείται προς τον θάνατο, οπλισμένος με το μπαστούνι του, μία φλογερή χαρά και χίλιες οπερατικές άριες.    

21.30
The key to memory       Το κλειδί της μνήμης

Τι μετράει ως μνήμη; Τι καταγράφεται στο αρχείο; Ποιος καθορίζει το δικαίωμα και τη δυνατότητα να θυμόμαστε;

1. Lumen  | Eirini Tzoulia, Greece, 20:00 [προειδοποίηση περιεχομένου: θάνατος, δολοφονία]
23 Ιουλίου 2018. Στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής ξεσπά η δεύτερη πιο φονική πυρκαγιά στην Ιστορία του 21ου αιώνα. H προσωπική απώλεια συντίθεται με τη συλλογική καταστροφή, σε ένα ημερολόγιο εξαϋλωμένων τοπίων, θραυσματικών μαρτυριών και εικόνων που αναζητούν μετατραυματικά λίγο φως…
2. The end | Fernando Reinaldos, Spain, 0:10:00
Τα τελευταία χρόνια, η Carmen έχει αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στη φροντίδα της γυναίκας της, Rosa, που πάσχει από αλτσχάιμερ. Σε κάθε κίνηση, η Carmen ελπίζει πως η Rosa θα την κοιτάξει ξανά όπως την κοίταζε όταν ήταν νέες.    
3. Red Cassette | Victor Bastidas, Colombia, 0:14:32   
Ένα νεαρό κορίτσι θέλει να χορέψει και ο πατέρας της δεν την αφήνει.  
4.Voulolimna | Nefeli Papaioannou, Greece,  0:18:00  
Η ταινία  “Voulolimna” είναι ένα σύγχρονο πορτρέτο δύο λιμνών στην Κρήτη (Κουρνά και Αγιά) που περιλαμβάνει όλα τα ζώντα και μη πλάσματα, πραγματικά και φανταστικά: ζώα, φυτά, νεράιδες, τουρίστες, ακόμα και πλαστικά ποδήλατα.  
5.Fragments  | Marie-Lou Béland, Canada, 0:08:30 [προειδοποίηση περιεχομένου: έμφυλη β*α, β*ασμός]
Γυναικείες φωνές φέρνουν μαρτυρίες σεξουαλικής βίας. Μέσω θραυσμάτων εμπειριών, διαμορφώνεται ένα πορτρέτο της κοινωνίας. Σαν ένα μωσαϊκό, τα κομμάτια χτίζουν μία ιστορία για την επανοικειοποίηση του γυναικείου σώματος ως ένα σώμα-υποκείμενο και ποτέ ξανά ένα σώμα-αντικείμενο.         
6. Totems | Arthur Cahn, France, 0:25:00          
Όταν πεθαίνει ο Bastien, η παρέα των φίλων του αποφασίζουν να πάρουν τη συλλογή των σεξ τόιζ του πριν τη βρει η μητέρα του. Αυτή είναι μία ιστορία φιλίας, αγάπης και αποχαιρετισμού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ
19.00
We are the ones we've been waiting for
Είμαστε αυτά που περιμέναμε

Στις ιστορίες αυτού του σετ, καμία λύση δεν πρόκειται να έρθει από έξω για να βοηθήσει τους ήρωες. Θα βασιστούν στις δικές τους δυνάμεις, όσο δύσκολο κι αν μοιάζει αυτό.

1. 0:00 A.M.  | Yuanshen Yang, China, 0:03:00
Στις 11:59μ.μ., ο εργάτης φτάνει επιτέλους σπίτι του, μετά από υπερωρίες και ωρες στα ΜΜΜ.. Η εξάντληση μπερδεύει το μυαλό του και τα δευτερόλεπτα από την πόρτα στο υπνοδωμάτιο μοιάζουν ατελείωτα. Η ώρα μηδέν έχει φτάσει, το σώμα του στο όριό του. Η ώρα περνά, δεν σταματάει για χάρη του.
2.Aerolin  | Alexios Koukias-Pantelis, Greece, 0:19:15
Η Σάντυ είναι 30 χρονών, απόφοιτος δραματικής και έχει άσθμα. Απόψε παίζει στο θέατρο. Πριν από αυτό, πρέπει να διδάξει γιόγκα, να δουλέψει ως κλόουν και να πάει σε μία οντισιόν. Σε αυτήν την εξίσωση, κάπως πρέπει να προσπαθήσει να χωρέσει τον Σπύρο, το αγόρι της.
3. In Limbo       | Tutku efe, Germany, 0:18:25 [προειδοποίηση περιεχομένου: βία συνόρων]
Στις 28/02/20, 34 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη Συρία. Ως απάντηση, η Τουρκία άνοιξε τα σύνορά της προς την Ευρώπη για τους αιτούντες άσυλο. Αμέτρητοι βιάστηκαν να πάνε στα σύνορα για να πάνε στην Ευρώπη, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα: άνοιξαν τα τουρκικά σύνορα, αλλά όχι τα ευρωπαϊκά.
4.Mariam | Lionel Meta, France, 0:20:00           
Η Mariam, με το πρόσωπο ταλαιπωρημένο και με βλέμμα επαναστατικό, οδηγεί το Πεζώ της. Έτοιμη να τα βάλει με τον κόσμο ολόκληρο για να διεκδικήσει την επιμέλεια του 4χρονου γιου της, ο δρόμος μπροστά της δεν είναι αυτός που περίμενε.  
5. Soup Is Good Food | Alexandre Thériault, Canada, 0:07:23 
Όταν του κάνουν έξωση από το διαμέρισμά του, ένας άνδρας έχει 3 λεπτά να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει.       
6. from Moerbeke with Love | Laura De Baudringhien, Belgium, 0:22:00
Μακριά από το σπίτι, σε ένα φλαμανδικό χωριό, η Marta φυτεύει τους σπόρους του μέλλοντος των παιδιών και των εγγονιών της πίσω στην Πολωνία. Μέσω της επαναλαμβανόμενης χειρωνακτικής εργασίας, η Marta προσπαθέι να μείνει συνδεδεμένη και να φροντίσει την οικογένειά της, κολλημένη μεταξύ ανατολής και δύσης, απόστασης και εγγύτητας.

21.30
I rise again(st)       (Εξ)εγείρομαι

Οι ταυτότητές μας δεν μπορούν πια να καθορίζουν το μέλλον μας, να αποτελούν πεπρωμένο που μας εμποδίζει. Οι φραγμοί στο τι μπορούμε να γίνουμε υπάρχουν μονάχα για  να να τους υπερβούμε.
1.Coffee Grapefruit Cacao | Dominique Preusse, France, 0:23:32        
O Samuel ήταν ζευγάρι με τη Laetitia πριν τον αφήσει για την Gaëlle.
Σήμερα, είναι προσκεκλημένος σπίτι τους. Όλα μαζί, θα προσπαθήσουν να κάνουν μία πράξη αγάπης."
2.Bedwetter  | July Naters, Peru
Η Lea, ένα 10χρονο κορίτσι, έχει νυχτερινές ενουρήσεις. Η Gloria, η μητέρα της, χωρισμένη και απούσα, αναζητεί νταντά. Έτσι φτάνει η Maria, μία νέα γυναίκα που πιστεύει παθιασμένα ότι οι ευχές μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η Maria θα προσπαθήσει να υπερβεί την εχθρικότητα της Lea για να ανακαλύψει ένα σκοτεινό μυστικό.  
3.All that is uncertain | Sophie Lösch, Germany, 0:09:59
Η ταινία “All that is uncertain" εξερευνά την αίσθηση του να ζεις μακριά από όπου μεγάλωσες, ένα συναίσθημα επιθυμίας, αποσύνδεσης και νοσταλγίας. Τέσσερις φίλοι που μεγάλωσαν στη Σαγκάη και τώρα ζουν και σπουδάζουν στο Μόναχο, βρίσκουν την αίσθηση του σπιτιού στη φιλία τους, τις κοινές αναμνήσεις και τη μουσική τους. 
4.Justis  | Nikitas Sifonios, Aggelos Barai, Greece, 0:07:08 [προειδοποίηση περιεχομένου: αστυνομική βία, δολοφονία]
Μία συνέντευξη με τον πατέρα του Νίκου Σαμπάνη, που πυροβολήθηκε και δολοφονήθηκε σε μία αστυνομική καταδίωξη. Η ταινία επικεντρώνεται στον πόνο της απώλειας και φέρνει στο προσκήνιο τις συνέπειες των προκαταλήψεων και του ρατσισμού κατά μίας ευάλωτης κοινωνικής ομάδας.    
5. In the Summer, when I come back  | Alberto Prados, Spain, 0:12:29           
"1987. O Ruben είναι ένα 10χρονο παιδί που έχει μεγαλώσει παίζοντας στους δρόμους του χωριού του. Περνάει τα απογεύματά του με τη γιαγιά του, Rosa, στο σπίτι των γονιών του. Η Rosa προσπαθεί να προστατέψει τον εγγονό της από τη δραματική πραγματικότητα που ψιθυρίζεται στα κρυφά στο σπίτι. "
6. Flow and Ebb  | Janis Westphal, Germany, 0:20:00  
Οι ψαράδες Fred και Malte γνωρίζονται από πάντα, αλλά ποτέ δεν έμαθαν να μιλάνε για τα συναισθήματά τους. Όταν η γυναίκα του Martha πεθαίνει, ο κόσμος του Fred καταρρέει. Οι άγαρμπες απόπειρες του Malte να τον βοηθήσουν οδηγούν σε αδιέξοδο - μέχρι που το σκάφος της ξεβράζεται από τη χαμηλή παλίρροια...        

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ
Προβολή βραβευμένων ταινιών
Ταυτόχρονες προβολές : Moviemento cinema, Berlin - Kadıköy Sineması, Istanbul

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.