Πασχαλιάτικο Bazaar στους Δρόμους Ζωής

Πασχαλιάτικο Bazaar στους Δρόμους Ζωής

Τι ευχάριστη έκπληξη! Οι Δρόμοι Ζωής -που διοργανώνουν κάθε χρόνο το εξαιρετικό Χριστουγεννιάτικο bazaar τους, φέτος για πρώτη φορά ετοιμάζουν ένα bazaar Πασχαλιάτικο και ανοιξιάτικο στο χώρο του Κέντρου τους στο Γκάζι.  

Οι δύσκολες εποχές απαιτούν αλλαγές, πρέπει να καλυφθούν ανάγκες και οι άνθρωποι των Δρόμων Ζωής να είναι έτοιμοι για προσπάθειες καινούργιες, αντάξιες μιας ιστορίας 20 και πλέον χρόνων.

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Απριλίου λοιπόν, μας καλωσορίζουν για να ψωνίσουμε επιτόπου ή να παραλάβουμε τις παραγγελίες μας καθώς το bazaar, όπως και τα Χριστούγεννα, θα είναι και διαδικτυακό.

Η φόρμα των παραγγελιών θα ανοίξει την Παρασκευή 23/4 ώστε να μπορέσετε να παραλάβετε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δείτε τις οδηγίες εδώ.

Θα μπορούμε να διαλέξουμε βιβλία στην αυλή του Κέντρου, λαμπάδες, δωράκια και εδέσματα για εμάς και τους φίλους μας. Είναι ένα bazaar μικρό αλλά απαραίτητο, στημένο με αγάπη από εθελοντές, για φίλους παλιούς που χρόνια τώρα στηρίζουν τους Δρόμους Ζωής με την παρουσία τους αλλά και καινούργιους που θα θελήσουν να τους γνωρίσουν.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ας είναι γιορτή, ας είναι άνοιγμα ψυχής και άνοιγμα ζωής για όλους μας.

Ηλεκτρονικό bazaar
Διάρκεια: Παρασκευή 23/4 στις 10:00 έως και Κυριακή 25/4 στις 14:00.
Για οδηγίες δείτε εδώ.
Για γενικές πληροφορίες εδώ.

Φυσικό bazaar
Σάββατο 24 Απριλίου: 10:00-20:00,
Κυριακή 25 Απριλίου: 10:00-20:00


* Χάρτης τοποθεσίας εδώ.
* Για περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική δράση των Δρόμων Ζωής:
site | facebook | twitter | instagram

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.