Παρουσίαση βιβλίου | Α. Δοξιάδης :: Το τηλεφώνημα που δεν έγινε | Εκδόσεις Ίκαρος

Παρουσίαση βιβλίου | Α. Δοξιάδης :: Το τηλεφώνημα που δεν έγινε | Εκδόσεις Ίκαρος

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 20:30, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο Public Συντάγματος μας προσκαλούν σε μια συζήτηση με αφορμή το νέο βιβλίο του Απόστολου Δοξιάδη, 'Το τηλεφώνημα που δεν έγινε'.

Ξεκινώντας από το βιβλίο και τα θέματα που πραγματεύεται ο μύθος του, ο Σάββας Σαββόπουλος, ψυχαναλυτής, θα αναφερθεί στο ζήτημα του πραγματικού εαυτού στην ψυχική ζωή και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος στην The Books’ Journal και την Athens Voice, θα μιλήσει με κύριο άξονα την αναζήτηση για τον πραγματικό εαυτό, όπως τίθεται στη νεότερη γενιά.

Ο Απόστολος Δοξιάδης θα σχολιάσει μερικά σύντομα αποσπάσματα από το βιβλίο που αναφέρονται στο θέμα του πραγματικού εαυτού στην καλλιτεχνική δημιουργία, και κατόπιν θα πάρει μέρος στη συζήτηση, με τους δύο ομιλητές και το κοινό.
 

 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.