Παρουσίαση στο Efsynema για τον Κώστα Ανδρέου

Παρουσίαση στο Efsynema για τον Κώστα Ανδρέου

Ο Κώστας Ανδρέου ετοίμασε δύο οργανικά μουσικά κομμάτια, τα Deep Breaths in the Garden και The Fierce Sea of Life, ειδικά για το 1ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Efsynema της Εφημερίδας των Συντακτών που διοργανώνεται από τις 14 έως τις 20 Νοεμβρίου 2019 στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος.

Τα δύο κομμάτια βασίζονται στη μουσική και τους ήχους που δημιουργεί ο Κώστας Ανδρέου με το άταστο ηλεκτρικό μπάσο και θα παρουσιαστούν ζωντανά την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, στην ημέρα λήξης του φεστιβάλ που είναι αφιερωμένη στον ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο Τάκη Σπυριδάκη.

Ο Κώστας Ανδρέου είναι ένας ανεξάρτητος μουσικός και συνθέτης που επεξεργάζεται σε πραγματικό χρόνο τους ήχους του άταστου ηλεκτρικού μπάσου, δημιουργώντας πολυεπίπεδα ηχοχρωματικά τοπία.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.