Parklife: Whereswilder

Parklife: Whereswilder

Tην Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, oι Whereswilder ανεβάζουν τις εντάσεις με νέο-ψυχεδελικούς ήχους και παλιάς κοπής μελωδίες από ένα ευρύ ροκ φάσμα. Σε ένα stripped down setlist ειδικά διαμορφωμένο για τη σειρά συναυλιών Parklife του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η αθηναϊκή μπάντα θα παρουσιάσει τραγούδια από τον επερχόμενο τρίτο της δίσκο, που είναι φτιαγμένος, όπως λένε και οι ίδιοι, με τη λογική “all killer-no filler”, δίπλα σε αγαπημένα κομμάτια από προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές. Φέτος το καλοκαίρι, το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί εγχώριους καλλιτέχνες και σχήματα που επιστρέφουν στην ενεργό δράση των ζωντανών εμφανίσεων, πάντα με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας. 

Oι Whereswilder είναι οι Γιάννης Ράλλης (φωνή, κιθάρα), Βασίλης Νισσόπουλος (φωνή, μπάσο), Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα) και Μανώλης Γιαννικιός (ντραμς). Το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο Yearling κυκλοφόρησε στα τέλη του 2014, ενώ το επόμενο διάστημα εμφανίστηκαν σε μεγάλα φεστιβάλ όπως τα Rockwave Festival, Release Festival, Ziria Festival, Fuzztastic Planet Festival, και τοNew Long Fest. Ακολούθησε το άλμπουμ Hotshot το 2017, ενώ μέσα στο 2020 το κομμάτι τους “Helping Hand” απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια, εκφράζοντας το κοινό αίσθημα κατά την περίοδο του πρώτου lockdown. Επιπλέον, έχουν εμφανιστεί το 2018 στο ΚΠΙΣΝ με τους Planet of Zeus, καθώς και το 2020 στο πλαίσιο του διήμερου φεστιβάλ Music Escapades: In Orbit. 

 

Μέγιστος επιτρεπτός αριθμός θεατών: 375
*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Σημεία προπώλησης:
•    ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services
•    τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)

* Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά τη Δευτέρα 23/08 στις 10.00 για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ.
* Η προπώληση εισιτηρίων για το κοινό ξεκινά την Τρίτη 24/08 στις 10.00. 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.