Παράθυρο στη φύση από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

Παράθυρο στη φύση από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

Σας έλειψε η βόλτα στο Μουσείο;
Σας έλειψε η βόλτα στη φύση, σας έλειψε η μαγεία και η ομορφιά της;

Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας φροντίζει να φέρει τη φύση στο σπίτι σας. Διεισδύστε στους εκθεσιακούς του χώρους, απλά ανοίγοντας ένα Παράθυρο Εικονικής Πραγματικότητας στο Μουσείο.

Περιηγηθείτε στην Αίθουσα Θηλαστικών και θαυμάστε τα ζώα, σαν να ήσασταν κοντά τους εδώ. (Μέσα στην αρχική εικόνα της εικονικής περιήγησης, υπάρχει το Σύμβολο i για μία σύντομη γνωριμία με την τίγρη του Μουσείου.) 

Ανοίξτε ένα παράθυρο στους παλαιοντολογικούς θησαυρούς της Κρήτης
Γνωρίζατε ότι κάποτε ζούσαν στο νησί νάνοι ελέφαντες, νάνοι ιπποπόταμοι και πολύμορφα κρητικά ελάφια; Ελάτε να κάνουμε μαζί από το σπίτι ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο, μέσα από την εικονική περιήγηση στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Ρεθύμνου – Παράρτημα του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, όπου εκτυλίσσεται η γεωλογική και παλαιοντολογική ιστορία του νησιού σε βάθος χρόνου 300 εκατομμυρίων ετών! Θα ακούσουμε την ενδιαφέρουσα ιστορία του Τεμένους Μασταμπά, όπου στεγάζεται το Μουσείο, και θα δούμε «από κοντά» μερικά από τα δείγματα αυτής της πολύτιμης συλλογής απολιθωμάτων! 

Ακόμη Παράθυρο Εικονικής Περιήγησης στην Αίθουσα Ορνιθολογίας του Μουσείου!

Επιπλέον διατηρήστε ζωντανή την επαφή σας με τον Φυσικό Κόσμο και τα θαυμαστά δημιουργήματά του, μέσα από τις αναρτήσεις στην επίσημη σελίδα στο Facebook με εντυπωσιακές φωτογραφίες, βίντεο και πληροφορίες από το Φυτικό και Ζωικό βασίλειο, αλλά και νέα για το Περιβάλλον από ολόκληρο τον πλανήτη.

Τέλος, μπορείτε μέσα από την ιστοσελίδα του Μουσείου μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις Ομιλίες Θεματικών Κύκλων, που έχουν πραγματοποιηθεί με θέματα
που αφορούν στη Φύση και το Περιβάλλον.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.