Παραστάσεις του Κουκλοθεάτρου «Ανέμη»

Παραστάσεις του Κουκλοθεάτρου «Ανέμη»

Το κουκλοθέατρο Ανέμη θα βρίσκεται κάθε Κυριακή μέχρι τέλος Μαρτίου στο Θέατρο Μπιπ στην Κυψέλη όπου θα παρουσιάσει δύο παραστάσεις. Ειδικότερα:

Ο Παπαγάλος που νόμιζε πως δεν μπορούσε να πετάξει
* Κυριακές 13-20-27/1/2019
Ο Τάμπο, ο νεαρός παπαγάλος νόμιζε πως δεν θα ξαναπετάξει ποτέ. Στο τέλος όμως μέσα από βαθιά αναζήτηση κι ένα μεγάλο ταξίδι καταφέρνει να ξαναπετάξει. Κι αυτό γιατί ξεπέρασε το όριο του φόβου. Μια πρωτότυπη παράσταση μιούζικαλ, με χειροποίητες κούκλες και σκηνικά που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο της φαντασίας. Ένα έργο με έξι μεγάλες κούκλες για την αυτοεκτίμηση και τη μεγάλη δύναμη της μουσικής.
* Συντελεστές:
Σενάριο - στίχοι - κούκλες - σκηνικά - σκηνοθεσία: Σοφία Λουκά
Εμψύχωση: Σοφία Λουκά - Παρασκευή Φώτου
Μουσική: Φωτεινή Τσακνάκη - Αλέξης Γραμματικός

Η Πριγκίπισσα Ροζελίνα και ο Βάτραχος
* Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου 2019
Παράσταση με 12 εντυπωσιακές κούκλες και μια γιαπωνέζικη μαριονέττα άμεσης κίνησης Boon Rakoo, την πριγκίπισσα Ροζελίνα. Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν πως μια αληθινή πριγκίπισσα με μεγάλη καρδιά εγκαταλείπει το ωραίο της παλάτι, παλεύει με τους φόβους και τις αδυναμίες της, διασχίζει το μαγεμένο δάσος, ξιφομαχεί με ξωτικά δράκους κι αντιμετωπίζει την κακιά μάγισσα, για να βρει τον αγαπημένο της βάτραχο!
Συντελεστές:
Σενάριο - στίχοι - κούκλες - σκηνικά - σκηνοθεσία: Σοφία Λουκά
Εμψύχωση: Σοφία Λουκά - Παρασκευή Φώτου
Μουσική: Κλασσική και Αναγεννησιακή

* Το εισιτήριο για τους γονείς και τα παιδιά τους είναι €6 ενώ για τις νηπιαγωγούς είναι 5€. Κάθε Κυριακή το κουκλοθέατρο θα επιλέγει ένα νηπιαγωγείο όπου θα δίνει σε 2 νηπιαγωγούς ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια. 
* Διάρκεια παράστασης: 60' περίπου
* Πληροφορίες - Κρατήσεις: 213 0344074