ΑΝΑΒΟΛΗ | «Παραμύθια για να σπάτε κέφι» του Τζ. Ροντάρι | Από τη Θεατρική Ομάδα Τόπι

ΑΝΑΒΟΛΗ | «Παραμύθια για να σπάτε κέφι» του Τζ. Ροντάρι | Από τη Θεατρική Ομάδα Τόπι

Η Θεατρική ομάδα Τόπι συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την μεγάλη της επιτυχία της «Παραμύθια για να σπάτε κέφι» του Τζιάνι Ροντάρι και διασκευάζει ιστορίες του μεγάλου αυτού δάσκαλου και λογοτέχνη δίνοντας αφορμή στα παιδιά να δουν τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά. Χάρη στον Τζιάνι Ροντάρι η παιδική λογοτεχνία ξέφυγε από τα όρια της «λιγότερο σημαντικής» παραγωγής και με τη γοητευτική της πολυπλοκότητα, βρήκε ξανά τη θέση της στην ιστορία της λογοτεχνίας και της παιδαγωγικής.

Το Μαγικό Ταμπούρλο, Περιπέτεια με την Τηλεόραση, Η Μηχανή που Κάνει τα Μαθήματα του Σχολείου, Το Λουλούδι, Ένα Παιδί που ήταν 7 Παιδιά, Η Πρασινοσκουφίτσα, Το Μεγάλο Καρότο. Οι 7 ιστορίες του Ροντάρι ζωντανεύουν και γίνονται μια μοναδική παιδική παράσταση όπου τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές αφού χωρίς την ενεργή συμμετοχή τους η παράσταση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Συντελεστές:
Διασκευή –Σκηνοθεσία: Πλειώνης Δημήτρης
Μουσική: Νάσσος Σωπύλης
Σκηνογράφος /ενδυματολόγος: Μαντώ Ψυχουντάκη
Κίνηση/χορογραφίες: Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου
Βοηθός σκηνοθέτη: Αντώνης Γιανούλης
Design/σχεδιασμός αφίσας: Φώτης Πολίτης
Φωτογραφίες: Σόλωνας Μάλκας & Γιώργος Κοκονός
Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέλιος Ξανθουδάκης, Εύη Καρρά, Στέλλα Μαγγανά, Δημήτρης Πλειώνης

* Διάρκεια παράστασης 70’
* Προπώληση: VIVA
* Τηλέφωνο Κρατήσεων 210 6453330

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.