Πάνος Βλάχος live στον Σταυρό του Νότου Club

Πάνος Βλάχος live στον Σταυρό του Νότου Club

Ιστορίες με χαρά
Φτερά
Και λόγια κοφτερά

Ο Πάνος Βλάχος μαζί με τους συνεργάτες του έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αγαπημένα ελληνικά, αλλά και ιδιαίτερες επιλογές από το ξένο ρεπερτόριο. Η παράστασή όμως δεν έχει μόνο τραγούδι. Κείμενα εμπνευσμένα από τον ίδιο, ενώνουν τα κομμάτια για να προσφέρουν χαρά, αισιοδοξία και γέλιο!

Παρέα του μια ομάδα εξαιρετικών καλλιτεχνών, ο Βάιος Πράπας στις κιθάρες και το τραγούδι, ο Γιάννης Δίσκος στα πνευστά, ο Δημήτρης Καζάνης στο βιολί, ο Αλέξανδρος Κούρος στα πλήκτρα και τα τύμπανα και η Αντωνία Τσολάκη στο μπάσο. 

Θα εκτελεστούν τραγούδια από τον νέο, τέταρτο, προσωπικό δίσκο του Πάνου Βλάχου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group το προσεχές διάστημα. (ΔΕΝ) υπόσχεται λαϊκό πρόγραμμα, εκτός αν το ζητήσετε!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ.
Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
* Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.
* Πληροφορίες: 210 9226975

* Οργάνωση παραγωγής: IMAGINART
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.