Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox 2019 στο Hip Hop Smile Festival

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox 2019 στο Hip Hop Smile Festival

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα πλαίσια του 8ου Hip Hop Smile Festival και υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της δημιουργίας μουσικής μόνο με το ανθρώπινο στόμα, συναντώντας αρμονικά τα υπόλοιπα στοιχεία της hip hop κουλτούρας.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου τα προκριματικά του Πρωταθλήματος στη Lab Music Education στα Εξάρχεια και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου οι τελικοί Τop 16 στα πλαίσια του Hip Hop Smile Festival στο Gagarin 205. Oι τελικοί θα αναδείξουν τους Έλληνες πρωταθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beatbox στο Βερολίνο το 2020.

Οι διαγωνιστικές κατηγορίες είναι solo αντρών, γυναικών & tag teams. Στη solo κατηγορία η δήλωση συμμετοχής είναι έγκυρη με ανακοίνωση nickname στο fb event και για τη κατηγορία tag teams (2 άτομα) με κατάθεση video (2 λεπτά διάρκεια) στο fb event μέχρι 12 Δεκ 2018.

Judging Panel:
MITRO | Austrian Beatbox Champion
S-DOPE | 2 times Greek Beatbox Champion
COSMIN | Romania Beatbox Champion
Hosts: Sifu VERSUS - Pain Beatboxer
Host Dj: Beatstrike
Referee: Mr. Papoulias

Προκριματικά 21 Δεκ:
SOLO -> 1.30 λεπτό για κάθε beatboxer
TAG TEAMS -> 4 καλύτερες / 2.00 κάθε ομάδα

Τελικοί 22 Δεκ:
SOLO (Male-Female)->
1.30 λεπτό ο κάθε γύρος των battles 1.30 vs 1.30 x2
TAG TEAMS -> TEΛΙΚΟΣ / 2.00 για κάθε ομάδα x 2

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.