Παναγιώτης Λάμπουρας | Solo concert

Παναγιώτης Λάμπουρας | Solo concert

Η Μικρή Άρκτος προτείνει τον βιολονίστα και τραγουδοποιό Παναγιώτη Λάμπουρα σε ένα ξεχωριστό solo concert στο six d.o.g.s. την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.  

'Εχοντας κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους, ανεβαίνει στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα πολύ ξεχωριστό solo project.

Ως μουσικός πειραματίζεται και δοκιμάζει συνεχώς καινούριους ήχους, αλλά και διαφορετικά όργανα. Μαζί με το βιολί του, τα keyboards, τις κιθάρες και τις λούπες φέρνει στο φως τα κομμάτια που έχει συνθέσει ο ίδιος-όπως τις στιγμές που ηχογραφούσε και δοκίμαζε τα τραγούδια-με πολύτιμο στόχο την ανάδειξη μιας βαθιάς και αληθινής μουσικής διαδικασίας. 

'Υστερα από ένα μεγάλο διάστημα συναυλιών, ήρθε η εποχή να παρουσιάσει τη δική του τραγουδοποιία μέσα από μία ατμοσφαιρική συνύπαρξη οργάνων και φωνών, όπως ακριβώς την εχει ονειρευτεί.

Τραγούδια από τη δισκογραφία του «Υδρόγειος» και «Ο Μικρός Χρόνος», αλλά και κομμάτια από την ελληνική παράδοση που ερμηνεύεται στο σήμερα, με έναν τρόπο που συνδυάζει τα έγχορδα με ηλεκτρονικούς ήχους και τα φωνητικά με beats και ethnic στοιχεία.

Συνοδοιπόρος του σε αυτό το ιδιαίτερο εγχείρημα είναι ο εξαιρετικός ντράμερ Δημήτρης Τσόλης.

Ηχοληψία: Αλέξης Γκίκας 

Διάρκεια: 70 λεπτά

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr 

Επικοινωνία: Μαρία Τσολάκη

Διεύθυνση παραγωγής: Βιβή Γερολυμάτου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.