Παλιά Εθνική στο RED JASPER

Παλιά Εθνική στο RED JASPER

Δύο φαντάσματα στοιχειώνουν το πρώτο τραπέζι ενός παρατημένου σκυλάδικου της Παλιάς Εθνικής Οδού. Ο καθένας στην προσωπική του Κόλαση και οι δύο μαζί στην αιωνιότητα. Κάθε βράδυ επαναλαμβάνουν τα ίδια λόγια, τα ίδια τραγούδια, τα ίδια βήματα. Για λίγο δίνουν τα χέρια και υπόσχονται ανακωχή. Σε λίγο, κάποιου η καρδιά θα ραγίσει ξανά και με το ξημέρωμα είναι καταδικασμένοι να επαναλάβουν τα πάντα από την αρχή. 

Το The Bad Poetry Social Club παρουσιάζει την παράσταση ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ, σε σκηνοθεσία και art direction της Α. Επίθετη με πρωταγωνιστές τους Παναγιώτη Ι.Ε. Βασιλείου & Βίνα Σέργη. Η ιστορία της ΠΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, βασίζεται στο λαϊκό ρεπερτόριο περασμένων δεκαετιών, σε αποτυχημένους έρωτες και τα ποιήματα των δύο πρωταγωνιστών. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία / Art Direction / Σύνθεση Κειμένου: Α.Επίθετη
Ερμηνεία / Ποίηματα: Παναγιώτης Ι.Ε. Βασιλείου & Βίνα Σέργη
Αφίσα: Αθανασία Τσοπαναργιά
Τeaser / Φωτογραφίες παράστασης: MFS
Παραγωγή: The Bad Poetry Social Club
Διάρκεια: 80' (με διάλειμμα)

Κράτηση εισιτηρίου γίνεται μόνο τηλεφωνικά στα 2108822551

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.