"Παλαιά Αθήνα" | Δημιουργική Φωτοεξόρμηση στον Εθνικό Κήπο

"Παλαιά Αθήνα" | Δημιουργική Φωτοεξόρμηση στον Εθνικό Κήπο

Μια ξεχωριστή, δημιουργική φωτοεξόρμηση που πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά μετά από την μεγάλη απήχηση που είχε τα 3 περασμένα έτη! 

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, θα υπάρχουν μοντέλα ντυμένα σε ύφος παλαιότερων εποχών που θα μας βοηθήσουν να απογειώσουμε την δημιουργικότητα μας. Με φόντο τον υπέροχο Εθνικό Κήπο θα περπατήσουμε σε μια όμορφη διαδρομή και θα βγάλουμε ξεχωριστές φωτογραφίες.

Όσοι επιθυμείτε να έρθετε κι εσείς ως μοντέλα, ντυμένοι ανάλογα ή να φέρετε αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην θεματική φωτογράφιση (π.χ. γάντια, καπέλα, καθρέφτες, vintage ρούχα κι αξεσουάρ) στείλτε email στο egrevents@gmail.com.

Λεπτομέρειες για τη φωτοβόλτα:
--Το event απευθύνεται σε όλους τους φίλους της φωτογραφίας, παντός επιπέδου (επαγγελματίες, ερασιτέχνες, social media photographers)
--Ο καθένας μπορεί να φωτογραφίσει με οτιδήποτε εξοπλισμό διαθέτει (κινητό, tablet, φωτογραφική μηχανή)
--Προτείνεται χρήση άνετων υποδημάτων.
--Δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής από πριν. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους και το μόνο που χρειάζεται είναι η έγκαιρη προσέλευση στο σημείο εκκίνησης.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.