Παιχνίδι με το Χρόνο υπό τη μαγεία των νυκτών εγχόρδων ΜandolinARTE!

Παιχνίδι με το Χρόνο υπό τη μαγεία των νυκτών εγχόρδων ΜandolinARTE!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε μια συναυλία-γεγονός.

Η ήδη θερμή ανταπόκριση του κοινού αποτελεί όχι μόνο το ελατήριο για την προσθήκη δύο ακόμα ημερών στις τρεις -όπως ήταν αρχικά- προγραμματισμένες παραστάσεις με τίτλο «Παιχνίδι με το χρόνο», αλλά και την καταφατική μας απάντηση στην πρόσκληση της σε ένα μελωδικό ταξίδι από το χθές μέχρι το σήμερα.
Μέσα από τραγούδια που έχουν σμιλευτεί στο πέρασμα του χρόνου και με οδηγό το ξεχωριστό ηχόχρωμα της  φωνής της αλλά και τον ιδιαίτερο ήχο των μαντολίνων, θα απολαύσουμε άλλη μια χαρισματική ερμηνεία της, στη σκηνή της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής.

Η ορχήστρα νυκτών εγχόρδων MandolinARTE θα τη συντροφεύσει με τους μοναδικούς ήχους της. Μαζί τους οι καταξιωμένοι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Αλέξης Κώστας (κρουστά) και Άγγελος Τζαμαριάς (τρομπόνι).

Συμμετέχει ο Γιώργος Καραδήμος στο τραγούδι.

 

 

 

Εύη Μπανταβάνου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.