Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου | Μια ποδηλατάδα στην Αθήνα

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου | Μια ποδηλατάδα στην Αθήνα

Ιστορία & Μυθιστορία ή απλώς... Ρομάντζο; Το Combo Road Bike μας προσκαλεί σε μία βόλτα στην Αθήνα με ποδήλατο!

​Η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Ιουνίου κι έτσι είμαστε όλοι προσκαλεσμένοι να περιδιαβούμε το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με τα φώτα της πόλης να συντροφεύουν τις ορθοπεταλιές μας γύρω απ΄αυτήν.
Ξεκινώντας από τη μικρή συνοικία του Ψυρρή, η θέα της Ακρόπολης και των γύρω αρχαιολογικών χώρων μας θυμίζει ότι ζούμε σε μια πανέμορφη πόλη.
Η περικυκλωμένη Διονυσίου Αρεοπαγίτου με τα πλακώστρωτα δρομάκια, τα στενά της Πλάκας με τα μαγευτικά μικροσκοπικά σπιτάκια που γλίτωσαν την μανία του μπετόν, οι αέρηδες και τα Αναφιώτικα, ο λόφος του Φιλοπάππου με τις ιστορίες και τα κρυμμένα μυστικά του και το “άφθιτον κλέος” του Κεραμεικού, συνθέτουν μια ιστορική διαδρομή στον χρόνο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 8:30 το βράδυ στου Ψυρρή
Το ακριβές σημείο θα σταλεί με email σε όσους δηλώσουν συμμετοχή εδώ.
Για ευνόητους λόγους θα υπάρξει περιορισμός στις συμμετοχές και κατά τη διάρκεια της βόλτας θα μοιραστούμε σε μικρές ομάδες διατηρώντας αποστάσεις μεταξύ τους και μεταξύ μας.

> Διάρκεια 2,5 ώρες - Απόσταση 15 χιλιόμετρα - Δυσκολία 1 (εύκολη για όλους)

> Εξοπλισμός: κράνος, γάντια, φώτα, εργαλεία αφαίρεσης τροχού, σαμπρέλα μπαλώματα, τρόμπα, αντιανεμικό.

> Ο καθένας συμμετέχει με το δικό του ποδήλατο αλλά το Combo για τη βόλτα αυτή θα διαθέσει λίγα καλά ηλεκτρικά ποδήλατα προς ενοικίαση με κόστος €20.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.