Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος :: Earth: Seen from the Heart

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος :: Earth: Seen from the Heart

Η Πρεσβεία του Καναδά μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος παρακολουθώντας την προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Earth: Seen from the Heart».

Επιστήμονες, συγγραφείς και καλλιτέχνες συναντούν τους Hubert Reeves και Frédéric Lenoir για να μας μιλήσουν τια το θέμα «βιοποικιλότητα υπό απειλή». Ενώ η ανθρωπότητα ευθύνεται για το θέμα, ένα μεγάλο μέρος της κάνει τα πάντα για να βρει λύσεις. Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στις επόμενες γενιές που μας θυμίζει πως η ζωή σε κάθε της μορφή είναι ένα συναρπαστικό και τρυφερό μυστήριο που πρέπει να προστατεύσουμε!


Το ντοκιμαντέρ θα είναι υποτιτλισμένο στα αγγλικά και θα είναι διαθέσιμο για online προβολή για 4 ώρες. Βρείτε το streaming link εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.