OZRIC TENTACLES + NAXATRAS

OZRIC TENTACLES + NAXATRAS

Παρακάμπτοντας το συμβατικό χωροχρόνο και πολλαπλά κβαντικά αδιέξοδα, η Made of Stone Productions παρουσιάζει τους Ozric Tentacles και τους Naxatras σε δύο co-headline εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Fuzz Club και το Σάββατο 20 Απριλίου στο Club του Μύλου, θα γραφτούν διατριβές διαπλανητικού rock 'n roll, από τη vintage και τη νέα γενιά του ψυχεδελικού ήχου.

Οποιοσδήποτε κληθεί να αφηγηθεί την ιστορία του ψυχεδελικού rock ηχου, αναπόφευκτα θα περάσει αρκετό χρόνο στο Ozric Tentacles κεφάλαιο.

Από τα μέσα των 80's και με συνέπεια ασυνήθιστη για σχήμα του ήχου τους, είναι παρόντες, εξερευνώντας τις διαστημικές πτυχές του κλασικού rock n roll μέσω εξαίρετων δίσκων, χωρίς όμως να απαρνούνται το φυσικό τους χώρο, τα εκάστοτε stages σε όλο τον κόσμο, όπου η μουσική τους αποκτά την πραγματική της διάσταση.

Στη συγκυρία των επερχόμενων εμφανίσεων τους επί ελληνικού εδάφους, δεν υπάρχει ιδανικότερο συνταίριασμα από το χαοτικά trippy rock των Naxatras. Οι κατ΄εξοχήν ηγέτες του εγχώριου space psych και μια από τις μπάντες που έχουν κυριαρχήσει στον ευρωπαϊκό χώρο την τελευταία 10ετία, θα πλαισιώσουν τους Ozric στις 2 εμφανίσεις τους, μοιράζοντας το stage time και την ψυχεδελική τους αύρα σε όσους τυχερούς φροντίζουν να είναι εκεί.

Την εισαγωγή σε αυτές τις μυσταγωγικές εμπειρίες θα αναλάβουν οι Silas & Saski, το project των Silas Neptune και Saskia Maxwell με το ambient folk τους, που θα ανοίξει τις κατάλληλα dimensionals portals προς δύο αξέχαστες βραδιές αποθεωτικής ψυχεδέλειας. 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
-more.com (πανελλαδικά)
-Καταστήματα Public (πανελλαδικά)
-Καταστήματα Wind (πανελλαδικά)
-The Nephilim Store (Θεσσαλονίκη)
-Metal era (Αθήνα)

Παραγωγή: Made of Stone
Επικοινωνία: Goodheart Productions

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.