Our Festival 3 | 10 ημέρες, 27 δράσεις, 111 καλλιτέχνες

Our Festival 3 | 10 ημέρες, 27 δράσεις, 111 καλλιτέχνες

Θέατρο, χορός, μουσική, προβολές, performance, παιδικές παραστάσεις και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους!

Το Our Festival γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015, για να επιβεβαιώσει τη δύναμη της αλληλεγγύης στην τέχνη. Έτσι, σε μία τετραήμερη γιορτή ελεύθερης έκφρασης, 45 καλλιτέχνες του θεάτρου συναντηθήκαμε με 1.500 θεατές στο θέατρο της Ρεματιάς. Σε ένα θέατρο που οφείλει την ύπαρξή του στην αλληλεγγύη.

To 2016, η παρέα μας μεγάλωσε. 77 καλλιτέχνες συγκατοικήσαμε στη ρεματιά για 5 ημέρες, παρουσιάζοντας 17 συνολικά δράσεις σε 2500 θεατές.

Φέτος, η έννοια “Εμείς” αποκτάει την πραγματική της διάσταση, μέσα από την πιο δυναμική συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών στο Our Fetsival 3.

 

Όλες οι παραστάσεις με λόγο συνοδεύονται από διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα ή ελληνικούς SDH υπέρτιτλους, ενώ στο θέατρο της ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Οι συντελεστές του Our Festival 3 καλούν τους θεατές να ενισχύσουν την δράση αλληλεγγύης του δήμου Χαλανδρίου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ                       

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ (9-10/9)

11:00 - 19:00 - Open Days - Προσομοίωση Δραματικής Σχολής | Liminal Access
Διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μεικτή ομάδα.

Μια ομάδα εκπαιδευτών πραγματοποιεί εργαστήρια και παρουσιάσεις καλύπτοντας τα περισσότερα είδη μαθημάτων που διδάσκονται στις δραματικές σχολές  όπως: κίνηση, χορός, αυτοσχεδιασμός, υποκριτική, τραγούδι, μουσική, ορθοφωνία,  σκηνογραφία κ.α.

Το περιεχόμενο, η μεθοδολογία και ο χώρος διεξαγωγής θα είναι προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρία.

Τοποθεσία: Κέντρο Νεότητας Δ. Χαλανδρίου

Περισσότερα: www.liminal.eu                                        

ΤΡΙΤΗ (12/9)

17:00  – ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ | ΟΜΑΔΑ MIND THE GAP
Workshop

Μέσα από μια σειρά ασκήσεων υποκριτικής οδηγούμαστε στην παραγωγή θεατρικού κειμένου το οποίο έπειτα γίνεται αφορμή για θεατρική δράση.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6939169251

20:00 ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ | ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ PLAYBACK Ψ
Αυτοσχεδιαστικό - Διαδραστικό Θέατρο

Η ομάδα Playback Ψ αυτοσχεδιάζει εδώ και 13 χρόνια πάνω στις δικές σας ιστορίες και βιώματα συνδυάζοντας την ακρόαση με τον σεβασμό,τα λόγια με τις κατάλληλες πράξεις, την συγκίνηση με το γέλιο, το ατομικό με το συλλογικό, το μέσα με το έξω. Χτίζουμε με ενσυναίσθηση πάνω σε ό,τι ακούμε για να νιώσουμε βαθιά την κοινή μας προέλευση και το κοινό μας μονοπάτι ζωής.

Με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

ΤΕΤΑΡΤΗ (13/9)

19:30 – “H Αλίκη είχε αρχίσει να βαριέται έτσι που καθόταν πάνω στο χορτάρι…” | Ομάδα Τσόκαρα.
Θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους

Τι συμβαίνει όταν ένα παιδί συναντιέται με τον κόσμο των μεγάλων; Πόσα φλιτζάνια με τσάι χρειάζονται για να μπορέσεις να σταματήσεις το Χρόνο; Πόσα αναπάντητα ερωτήματα χωράνε σε ένα ταξίδι στην Χώρα των Θαυμάτων;Η Αλίκη περιπλανάται στη Χώρα των δικών της θαυμάτων και αξιοποιεί αυτό που ο καθένας διαθέτει αλλά συχνά λησμονεί: την εσωτερική δύναμη της φαντασίας που απελευθερώνει από κάθε μορφή καταπίεσης. Με ζωντανή μουσική, χειροποίητες κούκλες, εικονικές ψευδαισθήσεις και τεχνικές σωματικού θεάτρου.

Με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

21:00 – Trajectory: A Tragedy of a Victory | Μαργαρίτα Τρίκκα
Χορός

Με αφορμή το δοκίμιο του George Steiner «Δέκα (πιθανοί) λόγοι για τη μελαγχολία της σκέψης» το TRAJECTORY: A TRAJEDY OF A VICTORY επιχειρεί να ερευνήσει κινητικά τη λειτουργία της σκέψης και να παρουσιάσει το κωμικοτραγικό του ανθρώπινου νου. Κάτι τόσο εξαιρετικό αλλά και τόσο αδύναμο ταυτόχρονα. Κι εν τέλει διερωτάται με τη σειρά του αν όντως το σκέπτεσθαι εστί μελαγχολείν. Αν η σκέψη φυλακίζει ή απελευθερώνει.

Πρόκειται για ένα ντουέτο το οποίο αποτελεί ένα σύστημα που λειτουργεί ως όλον, δε χωρίζεται ποτέ και έχει μια αέναη, κυκλική και σπειροειδή κίνηση,  πάντα με την ίδια φορά.  Πάνω σε αυτή την κινητική βάση της τροχιάς που διαγράφει ένα σώμα στο χώρο και στο χρόνο (trajectory), στήνεται το κομμάτι, το οποίο  υπάγεται ξεκάθαρα στους νόμους της φυγόκεντρου και της  κεντρομόλου.

21:30 – On the spot | Νάντη Γώγουλου
Χορός

Το On the spot είναι ένα χρονολόγιο (timeline) των τριών ανθρώπων και εξιστορεί με μια twisted διάθεση την δική τους ρουτίνα στην καθημερινότητα μέσα από τις διάφορες καταστάσεις στις οποίες συμμετέχουν σαν ομάδα. Με αυτή την παράσταση παραθέτουμε τη δικιά μας ματιά στην καθημερινότητα με την παραδοχή ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει χορευτές, ότι ο χορός υπάρχει παντού, ακόμα και σε χώρους που δεν διακρίνεται με γυμνό μάτι, ότι όλοι χορεύουν κι ας μην γίνεται αντιληπτό ούτε από τους ίδιους.

ΠΕΜΠΤΗ (14/9)

20:00 – beyond sleep - Βίκη Σπάχου
Χορός

Ό,τι παίρνει ή ό,τι αφήνει ο ύπνος πριν και μετά την έλευσή του. Μισές σκέψεις, μισοί φόβοι, μισή συνείδηση, μισό κενό σε μια τελετουργία καθημερινή, προσωπική, αναπόφευκτη.

20:30 – HOME | Almalibre.co
Χορός

Tο έργο είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα του E.Schiele «The Embrace» και του E.Hopper «Room in New York». Ο ρεαλισμός του Hopper  σε αντίθεση με τη ζωτικότητα των δύο φύλλων στον  πίνακα του Schiele αποτυπώνουν δύο αντίθετες ατμόσφαιρες  που αποτέλεσαν την αφετηρία για την δημιουργία του έργου. Η πρόθεση της ομάδας είναι να συνθέσει μέσω της κίνησης, του χώρου και των σωμάτων μία χορογραφία που οποιαδήποτε στιγμή θα μπορεί να μετατραπεί σε έναν ζωγραφικό πίνακα.

21:15 – KOU-KOU | Δήμητρα Μητσάκη, Σταυριάννα Δαούτη​
Οπτικοακουστική Σύνθεση​

​Μία οπτικοακουστική σύνθεση που ξυπνά τις αισθήσεις. Βρώμικες γωνιές των δρόμων, λίθινα καλοκαιρινά πρωινά. Η καθημερινότητα στην Αθήνα γίνεται το σκηνικό για μία διαλεκτική συζήτηση επί σκηνής. Αναβιώνοντας την ρουτίνα της Αθήνας σε άλλο τόπο, ονειρευόμενος σε παρελθοντικό χρόνο, περιμένοντας..

Η ζωή στην Αθήνα είναι αναμονή.

Με υπέρτιτλους SDH.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (15/9)

17:00 Συμμετοχικό Εργαστήριο κατασκευών | SVOURA Project
Μέρος Α΄

Το εργαστήριο στοχεύει στη συλλογική κατασκευή μέρους της μικρής σκηνής που θα διαμορφωθεί στο πλαίσιο του Our festival, χρησιμοποιώντας τα σκουπίδια της περιοχής ως δημιουργικό εργαλείο. Στόχος του εργαστηρίου είναι να εμπλέξει παιδιά, καλλιτέχνες και ενήλικες σε μια δημιουργική διαδικασία συλλογικών κατασκευών, ενώ ταυτόχρονα θέτει ερωτήματα αναφορικά με την κατανάλωση και την παραγωγή σκουπιδιών, ως ατομική και συλλογική πράξη. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα κατασκευαστούν καθίσματα από ελαστικά και μια διακοσμητική κουρτίνα για τη σκηνή του θεάτρου, χρησιμοποιώντας τα πλαστικά μπουκάλια που καταναλώθηκαν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Ρεματιάς.

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: 6944561694

20:00 Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας | Εταιρεία Θεάτρου Θέση
Θέατρο

Πέντε ηθοποιοί, χρησιμοποιώντας ελάχιστα σκηνικά αντικείμενα, μάσκες, ζωντανή μουσική, στοιχεία παντομίμας και αυτοσχεδιασμούς, υποδύονται όλους τους ρόλους του έργου. Με χιούμορ, απλότητα, ευθύτητα και σεβασμό στη γλώσσα του ποιητή συνθέτουν μια παράσταση γεμάτη έρωτα, κωμικοτραγικές καταστάσεις, μαγεία, ξωτικά και ανθρώπινη αφέλεια.

Με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

21:30  – VORTEX | Μαριάννα Βαρβιάνη
Χορός

VORTEX είναι η οργάνωση των υλικών μέσα από τη δίνη. Εμπνευσμένη από παραδοσιακούς χορούς κυκλικής μορφής, χτίζεται μια χορογραφία σύγχρονου χορού που αφορά το σημείο καμπής προς την αλλαγή.  Μέσα από κυκλικές κινήσεις, καθημερινές χειρονομίες και γεωμετρικά μοτίβα, αποδίδεται ο παραλληλισμός ενός στοιχείου μέσα σε μια δίνη με ένα άτομο σε ένα κοινωνικό περιβάλλον.

22:00  – DESERT MONKS
Συναυλία

Το τετραμελές σχήμα από την Αθήνα αφήνει για λίγο το studio και παρουσιάζει υλικό από το επερχόμενο ντεμπούτο album του "Dark Grooves". Οικείες χροιές που ακροβατούν ανάμεσα στο λυρισμό, την εσωστρέφεια και το ξέσπασμα με σαφή alternative rock προσανατολισμό, που δανείζεται στοιχεία από πολλά γνώριμα μουσικά είδη για να μας παρασύρει σε ένα ταξίδι από την Ευρώπη των 70's έως το Seattle και πίσω.

ΣΑΒΒΑΤΟ (16/9)

10:30 - ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ;  | Τα δέντρα
Διαδραστικό Θεατροπαιχνίδι

Για παιδιά 6 – 12 ετών
Πρόκειται για θεατρικό παιχνίδι μέσα από μουσικοπαιδαγωγικές δράσεις με στόχο την  ευαισθητοποίηση των παιδιών ως προς το φυσικό περιβάλλον και την προστασία του.
Το παιχνίδι δίνεται μέσα από την σύμβαση εξιχνίασης ενός μυστηρίου και προϋποθέτει την ενεργή συμμετοχή των παιδιών.
«Στις πόλεις ξαφνικά μια μέρα, τα δέντρα άρχισαν να ξεριζώνονται από το έδαφος, να πετάνε κατακόρυφα ψηλά στον ουρανό και να σταματάνε σε μεγάλο ύψος. Στέκονται και μας κοιτάνε; Μας δίνουν μια τελευταία ευκαιρία πριν αποχωρήσουν οριστικά; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;»

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο: 6944628880

12:00 Συμμετοχικό Εργαστήριο κατασκευών | SVOURA Project
Μέρος Β’

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: 6944561694

19:00 – ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ! | θεατρική ομάδα Μικρός Νότος
Θέατρο για μικρά  και μεγάλα παιδιά

5 γνωστοί μύθοι του Αισώπου, με χιούμορ και εναλλαγές που θυμίζουν σε ταχύτητα κάτι από …κόμιξ!

Τα παιδιά συστήνονται με τους ηθοποιούς και με τα μουσικά όργανα, τα οποία αναλαμβάνουν σημαντικό και ενεργό ρόλο. Τύμπανα, κιθάρα, μεταλλόφωνο, καλίμπες, ξύστρα, μουσικές γαβάθες, καζού, δίνουν ζωντάνια και ρυθμό... Μια παρέα, οι ηθοποιοί και τα παιδιά μαζί, επεξεργάζονται από κοινού τους μύθους, για την αλαζονεία και τη βία, για την υπομονή και τη φιλία, για το θυμό και την αγάπη.

Μία πολύχρωμη, γεμάτη ζωντάνια, μουσική και κίνηση, παράσταση, που "μιλάει" με αλληγορίες για τη ζωή και μας διδάσκει τη σπουδαιότητα των πιο υψηλών αξιών & ιδανικών!

Με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

20:30 – Η ΜΑΖΩΧΤΡΑ του Α. Εφταλιώτη | Κώστας Παπακωνσταντίνου
Θέατρο

Σ’ ένα χωριό της Κρήτης, την «Παραμυθιά», δύο νέοι ερωτεύονται. Αλλά ένα αρχοντόπουλο δεν μπορεί να παντρευτεί μια μαζώχτρα. Ο Πανάγος  παίρνει τον λόγο του πίσω και η Ασήμω αντιμετωπίζει τον χλευασμό του χωριού. Δεν συμβιβάζεται όμως με την κοινωνική αδικία κι αποφασίζει να εκδικηθεί. Με ένα ψέμα της που διαδίδεται σαν φήμη σε όλο το χωριό, σπέρνει τη συμφορά. Αλλεπάλληλα φονικά ξεκινούν ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους Παραμυθιώτες…

Με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

22:00 – MELENTINI  / The Running Blue Orchestra
Συναυλία

Η Melentini με τη συνοδεία των εκλεκτών συνεργατών της, the Running Blue Orchestra, θα μοιραστούν μαζί μας  τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της ZRSHA, Fundus Uterus που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα καθώς και μεγάλο μέρος τής μέχρι τώρα δισκογραφίας της.

ΚΥΡΙΑΚΗ (17/9)

11:00  - Παίζοντας για τη διαφορετικότητα! | Playful Dust
Θεατρικό παιχνίδι με διαπολιτισμικό χαρακτήρα

Μπορεί ένα καγκουρό να κολυμπήσει παρέα με ένα δελφίνι; Ένα πορτοκαλί φλαμίνγκο να παίξει βόλεϊ με ένα κροκοδειλάκι; Στο συγκεκριμένο εργαστήρι, παιδιά ηλικίας 7-12 ετών θα εξερευνήσουν την έννοια της διαφορετικότητας μέσα από παιχνίδια που αφορούν στην αποδοχή και στην ύπαρξη διαφορετικών οπτικών και γεγονότων στη ζωή μας. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τη συνεργασία, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με κάποια βασικά δικαιώματά τους.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο: 6971817554

18:30  – La Petite Marguerite | Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλης Γκροζούδης
Performance για παιδιά

Με στοιχεία από το σωματικό θέατρο, τον σύγχρονο χορό και τη τέχνη του θεάτρου δρόμου, η καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite δημιουργεί μια διαδραστική performance σαπουνόφουσκας, ένα show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμυθιακό, την φαντασία, το όνειρο. Ένα διαδραστικό παιχνίδι που εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του show ανάμεσα σε κοινό και ερμηνευτές και σκορπά άπειρη μαγεία, χαμόγελα και φυσικά εκατομμύρια σαπουνόφουσκες.

Ηλικίες: 0-120 χρονών

19:30 - Ένας Δράκος στην κάλτσα μου | Καραμπόλα
Κουκλοθέατρο

Ο μικρός Λέανδρος βρίσκει στο δωμάτιό του ένα δράκο. Ο δράκος αρχίζει να μεγαλώνει και γίνεται τόσο μεγάλος, που παίρνει το σπίτι και πετάει μακρυά. Από πού ήρθε αυτός ο δράκος και γιατί μεγαλώνει τόσο πολύ; Ποια θα είναι η έκβαση αυτής της παράδοξης περιπέτειας; Μια απλή, βαθιά ιστορία για τις συνέπειες της άρνησης και την ευεργετική επίδραση της αποδοχής κάθε προβλήματος. Μια παράσταση με ζωντανή μουσική και τραγούδια από παραδοσιακά ακούσματα.                                 

Με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

21:00 –  "Η Μυθιστορία του κυρίου Μολιέρου" του Μ. Μπουλγκάκοφ
Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα"

Ο Μπουλγκάκοφ με φόντο το γαλλικό τοπίο στο μυθιστόρημά του, αφήνει να ξεπηδήσουν οι χαρακτήρες, μέσα από μια εποχή, όπου η γαλλική κουλτούρα βρισκόταν στο απώγειό της. Έτσι, με κεντρικό άξονα την πραγματική ζωή του συγγραφέα Ζαν-Μπατίστ Ποκλέν –γνωστού ως Μολιέρος-, παρελαύνουν διάφοροι χαρακτήρες καλλιτεχνών, αυλικών μέχρι και βασιλιάδων!

Η παράσταση εμπεριέχει στοιχεία παντομίμας, χορού, σωματικού θεάτρου, commedia dell’ arte και νοηματικής γλώσσας παράλληλα με τη φωνητική ερμηνεία.

22:00 – MINOR PROTEST
Συναυλία

Οι Minor Protest καταθέτουν την δική τους διαμαρτυρία και απενοχοποιούν την μελαγχολία! Χωρίς φλυαρίες και εντυπωσιασμούς, αλλά με ουσία και εμβάθυνση!  Παντρεύουν φαινομενικά αταίριαστα στοιχεία , όπως τον ηλεκτρικό ήχο με τα κλασικά έγχορδα με στόχο κάθε κομμάτι  τους να  γεννά εικόνα και όνειρο. Θα παρουσιάσουν δείγμα της επικείμενης δισκογραφικής τους δουλειάς, αλλά και κομμάτια που αγαπούν.

ΔΕΥΤΕΡΑ (18/9)

19:30 – Ερώτων Βάλσαμο του Γ. Κουλλιά | Θ. Παπακώστα
Μουσική Παράσταση

Οι περιπετειώδεις εκφάνσεις του έρωτα ζωντανεύουν μπροστά μας σε έμμετρο κείμενο γεμάτο χιούμορ και μπόλικη ερωτική διάθεση… Δύο νέοι ηθοποιοί και δύο πεπειραμένες μουσικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής, ψυχαγωγούν και διασκεδάζουν σε μια φρέσκια, ερωτική, κεφάτη κομεντί με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου και αγαπημένα τραγούδια κάθε γενιάς.

21:00 Μεγάλοι δρόμοι | Παράσταση βασισμένη σε διηγήματα της Λένας Κιτσοπούλου | Terre de semis
Θέατρο

"Τα μεγάλα ταξίδια και οι μεγάλες διαδρομές συμβαίνουν καμιά φορά μέσα σε λίγα τετραγωνικά μέτρα. Το μυαλό διανύει αποστάσεις τρελές την ώρα που τα πόδια μένουν καρφωμένα στο πάτωμα."

Μια τρελή αναζήτηση στους δρόμους της Αθήνας, ένα δείπνο, κάποιο τουμπερλέκι, ένα τηλέφωνο που χτυπά, ένα εισιτήριο που γράφει «σ’ αγαπώ», ένας σάκος γεμάτος γράμματα, το σπίτι στην Άνδρο, τα Μπριζολάκια του Τέλη, ο Γιάννης, η Άννα, ο Όμηρος, ο Αριστοτέλης.

Με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

ΤΡΙΤΗ (19/9)

20:30  Block | Exis Dance Company
Xορός

"Φαντάζομαι τον εαυτό μου μέσα από τα μάτια σου. Τον βλέπω ως αλλοπρόσαλλο Θεό.
Πάντοτε γκρίζο, έγκλειστο στο δικό του ουρανό. Τον βλέπω ως ένα κτήνος μυθικό.
Στης έξης το διπρόσωπο σχήμα πάνω γεννημένο. Τον νιώθω κρύο κάτω από τη μέση
Νιώθω το κρύο να περνάει μέσα του. Να βρίσκει φωλιά στις γωνίες των μυών του.
Σαν οξύ που ό,τι αγγίζει καταστρέφει. Πάνω και πέρα από όλα αυτά όμως
Τον νιώθω σαν τον άλλο"

Το έργο αναφέρεται στον προσωπικό ή πραγματικό εγκλεισμό και πώς αυτός ορίζεται στο χώρο και το χρόνο

21:00 Time.Wasted. | Μυρτώ Δελημιχάλη
Χορός

Οι παλμοί της σύγχρονης αστικής μητρόπολης και ο τρόπος που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας αποτέλεσαν κεντρικό άξονα της κινητικής αναζήτησης του έργου. Επαναληπτικότητα, αναμονή, παθητικότητα και συνήθεια αποτελούν στοιχεία της καθημερινής αυτής ρουτίνας και κατά συνέπεια του προσωπικού μας χρόνου.

Η κάθε μέρα έρχεται να επαναλάβει την προηγούμενη σε μια συνεχιζόμενη πραγματικότητα χωρίς αρχή, μέση και τέλος  στο πλαίσιο μιας κοινωνίας που δεν έχει χρόνο για τους ανθρώπους της.

21:45 Closing Party | DJ Set Σάκης Τσιτομενέας
Πάρτυ

Καλλιτέχνες και θεατές συγκεντρώνονται στη ρεματιά για να γιορτάσουν το κλείσιμο του Our Festival 3. Μουσικές από τον Dj και μουσικό παραγωγό του EN LEFKO 87,7 Σάκη Τσιτομενέα.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.