«Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες» | Προβολή για την ενίσχυση του Παιδικού Μουσείου

«Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες» | Προβολή για την ενίσχυση του Παιδικού Μουσείου

Το Σωματείο «Ελληνικό Παιδικό Μουσείο» με μεγάλη χαρά προσκαλεί τους φίλους του και όλους όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του στην προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Οικονόμου «Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες» το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 στον κινηματογράφο Δαναό.

Το πρωτότυπο και γεμάτο χιούμορ ντοκιμαντέρ που διαδραματίζεται σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου μιλάει για τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων, τη σημασία να βλέπει κανείς τη ζωή διαφορετικά και να επαναπροσδιορίζεται σε δύσκολους καιρούς.

Την προβολή θα τιμήσει με την παρουσία της η Μαριάννα Οικονόμου, σκηνοθέτης και μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου και θα συνομιλήσει με το κοινό. Επίσης, μετά την προβολή θα μοιραστούν στο κοινό παραδοσιακοί σπόροι από την κοινότητα «Πελίτι».

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.