‘ΟπερΑττίκ’ με την Τίνα Αλεξοπούλου στο Νομισματικό

‘ΟπερΑττίκ’  με την Τίνα Αλεξοπούλου στο Νομισματικό

Η Τίνα Αλεξοπούλου για έκτη συνεχόμενη χρονιά, έρχεται να μας εκπλήξει στο café του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 9 μ.μ. με μια καινούρια μουσική παράσταση, που εμπνεύστηκε η ίδια: ‘Operatique’ στα γαλλικά σημαίνει ‘οπερατικός’ αλλά με το λογοπαίγνιο αυτό υπογραμίζεται η σύνδεση ανάμεσα στην όπερα και τον αξέχαστο συνθέτη Αττίκ, εξού και το ‘ΟπερΑττίκ’!

Πρόκειται δηλαδή, για ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής που συνδυάζει αγαπημένες άριες από όπερες και οπερέττες με τραγούδια του Αττίκ, καθώς και με άλλα τραγούδια της εποχής του. Εκεί που μπλέκουν μαγικά οι μελωδίες από το «Φάντασμα της Όπερας» με το «Ζητάτε να σας πω», από το «Nessun Dorma» με το «Είδα μάτια», κι από το «Conte Partiro» με το «Της μιας δραχμής τα γιασεμιά», κ.ά.

Η performer Τίνα Αλεξοπούλου, ο τενόρος Κώστας Μπουγιώτης, η σοπράνο Βασιλεία Καλλίτση και ο βιρτουόζος Μάρκος Κώτσιας στο πιάνο, απογειώνουν με το ταλέντο τους το μοναδικό κι απαιτητικό αυτό ρεπερτόριο.

Παίζουν οι μουσικοί:

Τίνα Αλεξοπούλου | performer

Κώστα Μπουγιώτη | τενόρος

Βασιλεία Καλλίτση | σοπράνο

Μάρκος Κώτσιας | πιάνο

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.