Ομίχλη :: ''Rebellion March' στο An Club

Ομίχλη :: ''Rebellion March' στο An Club

Η αρχή γίνεται το 1995, στη βόρεια Ελλάδα, σε μια περίοδο προσωπικών αναζητήσεων και έντονων κοινωνικών προβληματισμών. Εκεί που όλα μοιάζουν ψεύτικα και ομιχλώδη, μια ομάδα ανήσυχων νέων δημιουργούν ένα συγκρότημα, το οποίο εύλογα ονόμασαν ΟΜΙΧΛΗ και που έμελε να αφυπνίσει, να ταρακουνήσει και να απασχολήσει κοινό και κριτικούς τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Μετά από αλλαγές στη σύνθεση, το συγκρότημα εξακολουθεί να παρουσιάζει την δουλειά τους σε πολυάριθμα φεστιβάλ στο εξωτερικό, ενώ ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση νέων τραγουδιών. Έτσι, επιστρέφουν πιο δυνατοί και πιο ώριμοι από ποτέ και κυκλοφορούν από τις Punk n Loud Records και Joe Pogo Records, το τελευταίο τους LP με τίτλο Rebellion March!

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου οι τορπίλες της punk rock σκηνής OMIΧΛΗ, θα βομβαρδίσουν την σκηνή του An, σε μια κατάθεση ψυχής και αλήθειας, μέσα από την πρόσφατη κυκλοφορία τους, αλλά και από παλαιότερα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε!

Special Guiests: Στράφι Και Antinormals
Οι Στράφι είναι από την Λάρισα και παίζουν ελληνόφωνο πανκ ροκ απ την καρδιά τους! Γεννημένοι μόλις τον Οκτώβρη του 2017 έχουν κυκλοφορήσει τον πρώτο τους δίσκο και έχουνε παίξει αρκετές συναυλίες σχεδόν σε όλη τη χώρα. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στη διαδικασία ηχογράφησης του δεύτερου δίσκου τους.
Οι Antinormals είναι μια καινούρια μπάντα και πολλά υποσχόμενοι ! Δημιουργήθηκαν το 2016 και είναι ένα πανκ ροκ τρίο με βάση την Αθήνα. Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος από Ramones, Motorhead, Clash και πολλά άλλα. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν τον πρώτο τους δίσκο όπου θα είναι έτοιμος στις αρχές του 2020, ενώ το πρώτο single με 2 κομμάτια είναι ήδη έτοιμο και θα κυκλοφορήσει σύντομα διαδικτυακά.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.