Ομαδική έκθεση «Εκδρομή στην πόλη» στο «σχεδία home»

Ομαδική έκθεση «Εκδρομή στην πόλη» στο «σχεδία home»

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 8 μ.μ., η «σχεδία» σε συνεργασία με την γκαλερί Ζουμπουλάκη  παρουσιάζουν στο «σχεδία home» την ομαδική έκθεση με τίτλο «Εκδρομή στην πόλη», με έργα των εικαστικών: Γιάννη Αδαμάκη, Βανέσσας Αναστασοπούλου, Μίλτου Γκολέμα, Χρήστου Κεχαγιόγλου, Νατάσσας Πουλαντζά και Μανώλη Χάρου. 

«Απενοχοποιώντας το καλοκαίρι στην πόλη το καλοκαιρινό φεστιβάλ “9,5 εβδομάδες" της “σχεδίας” προσφέρει δημιουργικές επιλογές για τους επισκέπτες και κατοίκους της Αθήνας που περνούν τον Αύγουστο στην πόλη. Τα έργα παραπέμπουν σε διακοπές, καλοκαιρινά τοπία, λιβάδια στην ύπαιθρο και  παιχνίδια, δημιουργούν για τους επισκέπτες έναν τόπο που μπορούν να ανακαλέσουν ανέμελες στιγμές (…)», αναφέρει η επιμελήτρια της έκθεσης, Γεωργία Λιάπη. 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.