Όλη η Βίβλος (λέμε τώρα)!

Όλη η Βίβλος (λέμε τώρα)!

Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη ευλάβεια και κατάνυξη τη θεατρική αποτύπωση της «Βίβλου (λέμε τώρα)», όπως την οραματίστηκαν οι νεοπροφήτες της Reduced Shakespeare Company!!!

Με προειδοποίηση πως η παράσταση δεν είναι κατάλληλη για άτομα που δεν τους αρέσει το γέλιο, για δύο ώρες συνεχόμενα μέχρι να μουλιάσουν δηλαδή όλα τα χαρτομάντηλα στην τσέπη τους!

Ένα λαμπρό βιβλικό variette, με πολλές δόσεις έξυπνης σάτιρας, συναντά το άπλετο θεολογικό φως και τους ήπια αιρετικούς Θανάση Κουρλαμπά, Ιωσήφ Ιωσηφίδη και Σωτήρη Δούβρη. Σαν άλλοι κωμικοί αδερφοί Καραμαζόφ, θα μας φέρουν αντιμέτωπους με τα μεγάλα θεολογικά ερωτήματα όπως: «Ποιος έχει τα δικαιώματα της Βίβλου» και «στο γάμο της Χαναάν ποιος ήταν κουμπάρος»,  «ο Αδάμ και η Εύα είχα αφαλούς», «Μήπως ο Μωυσής πραγματικά μοιάζει στο Charlton Heston»;

Ένα αδυσώπητα απολαυστικό ρόλερ κόστερ κωμωδίας και γέλιου μας ταξιδεύει από τα φύλλα συκής μέχρι την  Τελική Κρίση!  Με ευρηματικότητα και έξυπνους εμπαιγμούς, το κείμενο των RSC και η σκηνοθετική ματιά της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου, θα μας προσφέρουν μια εύθυμη νύχτα και χαρούμενες εκφράσεις!!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο: A.Long, R.Martin, A.Tichenor

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Αθανασία Καραγιαννοπούλου

Ενδυματολογική Επιμέλεια: Χαρά Κονταξάκη

Σκηνικός Χώρος: ΟΜΑΔΑ «ΒΙΒΛΟΣ»

Βοηθός Σκηνοθέτη: Βάσια Μίχα

Μουσική Επιμέλεια: Αθανασία Καραγιαννοπούλου

Φωτογραφίες: Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ

Ερμηνεύουν: Θανάσης Κουρλαμπάς, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Σωτήρης Δούβρης