Οι While She Sleeps στο Gagarin!

Οι While She Sleeps στο Gagarin!

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισαν να γιορτάσουν την 10η επέτειό τους ως μπάντα οι WHILE SHE SLEEPS, αυτόν της απόκτησης της ανεξαρτησίας τους! Με μια εντυπωσιακή και δυναμική κίνηση που αντανακλά την δεκαετία που πέρασε και προδιαθέτει σχετικά με το τι έχει να προσφέρει το μέλλον, όχι μόνο πραγματοποίησαν με επιτυχία την χρηματοδότηση του προηγούμενου άλμπουμ τους “You Are We” με την βοήθεια των οπαδών τους, μέσω καμπάνιας στην crowd funding πλατφόρμα Pledge Music, αλλά και μετέτρεψαν μια άδεια αποθήκη στην καρδιά του Sheffield στο δικό τους πολυχρηστικό στούντιο.

Αν δεν θες να στερήσεις από τον εαυτό σου ένα ιδρωμένο, παθιασμένο και γεμάτο ενέργεια show, αν δεν αντέχεις να χάσεις την ευκαιρία του να γίνεις μάρτυρας μίας εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων δυνάμεων στον Ευρωπαϊκό metalcore -και όχι μόνο- ήχο στις πρώτες τους επιτέλους εμφανίσεις επί Ελληνικού εδάφους, ακόμη περισσότερο αν είσαι οπαδός του είδους, και φανατικά αν οι WHILE SHE SLEEPS σε έχουν ήδη κερδίσει ως μέρος του διαρκώς αυξανόμενου κοινού τους, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 ο προορισμός σου είναι το Gagarin 205 στην Αθήνα, ενώ την επόμενη ημέρα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 το Eightball στην Θεσσαλονίκη!

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.