Οι τρεις χιονάνθρωποι | Για τρεις Κυριακές του Ιανουαρίου

Οι τρεις χιονάνθρωποι | Για τρεις Κυριακές του Ιανουαρίου

Τρεις χιονάνθρωποι. Καθένας με τον χαρακτήρα του. Καθένας με τις μανίες του. Παγωμένοι αλλά όχι ακίνητοι, λευκοί αλλά όχι ασυγκίνητοι. Διεκδικούν ένα δρόμο. Άλλοι βάζουν στους δρόμους σύνορα, άλλοι βάζουν διόδια και άλλοι στρατιώτες. Οι τρεις Χιονάνθρωποι βάζουν την παγωμένη τους καρδιά και επιτίθενται με χιονόμπαλες.
Όμως υπάρχουν κάποιοι πραγματικά δυνατοί που κάτω από το χιόνι κρύβουν μια ζεστή καρδιά, που ξέρουν να ονειρεύονται, να μοιράζονται, να γελούν και να βοηθούν. Γιατί πραγματικά δυνατός είναι αυτός που ξέρει να μοιράζεται και να βοηθά.

"Οι τρεις Χιονάνθρωποι" μας κρατούν ζεστή συντροφιά και τις Κυριακές 12, 19 & 26 Ιανουαρίου 2020, στις 12 το μεσημέρι, στο "Εργαστήρι Μαιρηβή". Μια παράσταση με κούκλες και τεχνικές μαύρου θεάτρου, βασισμένη στο έργο για κουκλοθέατρο του Milan Pavlik, με μουσική του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Μετάφραση: Μιρέλα Κατσά
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Μαιρηβή Γεωργιάδου
Σκηνογραφία: Ισμήνη Γεωργιάδου, Μαιρηβή Γεωργιάδου
Κουκλοπαίκτες: Μιρέλα Κατσά, Μαιρηβή Γεωργιάδου, Θοδωρής Κορόζης
Μουσική: Λουκιανός Κηλαηδόνης
Ενορχήστρωση: Γιάννης Καραγιάννης
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Φωτό: Τόλης Μαστρόκαλος

* Διάρκεια: 60’
* Για όλες τις ηλικίες
* Πότε: Κυριακές 12, 19 & 26 Ιανουαρίου 2020, στις 12 το μεσημέρι
* Κρατήσεις: 2105222181, 6942420062
| Email: info@mairivi.gr
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.