Οι Synapson στο Roof Stage του Gazarte!

Οι Synapson στο Roof Stage του Gazarte!

Οι Synapson, το hot ντουέτο της electro, nu disco και deep house γαλλικής σκηνής, μετά την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας πριν από τρία χρόνια στο πλευρο του αγαπημένου The Avener, επιστρέφουν για ένα καταιγιστικό DJ Set στο Roof Stage του Gazarte.

Με παγκόσμιες επιτυχίες που σίγουρα έχεις χιλιο-ακούσει και χορέψει σε κάποιο party, όπως το «Djon Maya Maï» αλλά και το «All In Yoυ», με την συγκλονιστική Αnna Cova στα φωνητικά, οι Synapson καταφθάνουν, έχοντας στο πλευρό τους την Ελληνίδα ντίβα της ηλεκτρονικής μουσικής, Όλγα Κουκλάκη, με έναν και μόνο στόχο: να μετατρέψουν το Gazarte στο απόλυτο beach bar, εκεί που τα χρώματα συναντιούνται με τη μουσική και η καλοκαιρινή διάθεση ανεβαίνει στα ύψη!

Δυνατοί ρυθμοί, εκλεκτά beats και χορευτικές μελωδίες σε συνδυασμό με ιδιαίτερα cocktails, όμορφες παρουσίες και θέα που κόβει την ανάσα, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια καλοκαιρινή νύχτα που θα μείνει αξέχαστη.

Την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Roof Stage του Gazarte, οι Synapson και η Όλγα Κουκλάκη μας ξανασυστήνουν με την πραγματική διασκέδαση! 
Να είστε εκεί!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.