Οι Sugar For The Pill παρουσιάζουν ζωντανά το άλμπουμ “Wanderlust”

Οι Sugar For The Pill παρουσιάζουν ζωντανά το άλμπουμ “Wanderlust”

Οι Sugar For The Pill έρχονται την Παρασκευή 27 Μαΐου στην Death Disco για να παρουσιάσουν live το ντεμπούτο τους άλμπουμ “Wanderlust”.

Το “Wanderlust” κυκλοφόρησε τον Μάρτιο από την Shelflife Records και την Make Me Happy records και έλαβε εξαιρετικές κριτικές, τόσο από τον εγχώριο όσο και από τον διεθνή τύπο, ενώ ήδη έχει πάρει υποψηφιότητα για τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς. Επιπλέον, το βινύλιο σε Ελλάδα και Ευρώπη εξαντλήθηκε μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του αλλά έχουν εξασφαλιστεί ελάχιστες τελευταίες κόπιες, ειδικά για την live παρουσίαση.

To άλμπουμ περιλαμβάνει δέκα τραγούδια και ο τίτλος του παραπέμπει σε έναν ανήσυχο νου που επιθυμεί να «ανακαλύψει» όλο τον κόσμο με μια «συνεχή κίνηση». Hχογραφήθηκε στο Suono Studio από τον Άλεξ Μπόλπαση που έκανε και την παραγωγή μαζί με το συγκρότημα, ενώ το mastering έγινε από τον Nick Townsend (Townsend Mastering, CA,USA).

Οι Sugar For the Pill σχηματίστηκαν το Μάρτιο του 2020 και αποτελούνται από  πρώην μέλη των Skinner Box (2012) και Dead Buildings (2009): Vana Rose (φωνητικά), Σπύρο Μητροκώτσα (κιθάρα), Ηλία Κωστακόπουλο (κιθάρα), Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο (τύμπανα) και Στέφανο Μανούση (μπάσο & πλήκτρα).

Η μουσική τους  ισορροπεί ανάμεσα στον δυναμικό και συνάμα νοσταλγικό ήχο των shoegaze συγκροτημάτων των αρχών της δεκαετίας του '90 όπως οι "My Bloody Valentine" και οι "Slowdive" καθώς και στα απαλά ονειρικά γυναικεία φωνητικά που θυμίζουν dreamy indie/ εναλλακτικά συγκροτήματα, όπως οι “Cocteau Twins” και οι “Lush” αλλά ταυτόχρονα έχει αναφορές και σε post punk revival μπάντες όπως  οι “Interpol”. 

* Follow Sugar For The Pill: Facebook | Instagram | YouTube | Spotify
https://linktr.ee/SugarForThePill

 

 

 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.