ΑΝΑΒΟΛΗ | Oι Social Waste στην Τεχνόπολη | «Σύνορα»

ΑΝΑΒΟΛΗ | Oι Social Waste στην Τεχνόπολη | «Σύνορα»

Οι Social Waste παρουσιάζουν τον καινούριο τους δίσκο, στο μεγαλύτερο live της έως τώρα ιστορίας τους. Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του Χιπ Χοπ της Μεσογείου, ενός δίσκου-τομής για το ελληνόφωνο χιπ χοπ και μετά από δεκάδες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι Social Waste έρχονται στην Αθήνα για να παρουσιάσουν το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ "Σύνορα" στο μεγαλύτερο "στοίχημα" της συναυλιακής τους ιστορίας.

Καθώς οι τελευταίες εμφανίσεις της μπάντας στην Αθήνα έγιναν πολύ γρήγορα sold out, αρκετές μέρες πριν τις ημερομηνίες εμφανίσεως, θα σας συμβουλεύαμε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας νωρίς.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι μουσικοί:
dj booker (πικάπ), Lucretia De Manchione (ντραμς), Yannis Michailidis (ποντιακή λύρα), Στέλιος Μπότσαρης (μπάσο), Panos Skouteris (κλαρίνο)

Στον ήχο θα είναι οι:
DJ STIGMA, Markos Pinakoulakis, Panagiotis Misdeal

Στα φώτα θα είναι ο Giorgos Kassakos.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.