Οι Rome έρχονται στην Ελλάδα

Οι Rome έρχονται στην Ελλάδα

Η 223 Events παρουσιάζει τους ROME ζωντανά στην Ελλάδα, μετά από 10 χρόνια. Το διεθνώς αναγνωρισμένο μουσικό project του Jérôme Reuter, έρχεται στην χώρα μας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας για τα 20 χρόνια τους. Στις 16 Ιανουαρίου 2026 στο Eightball Club (Θεσσαλονίκη) και στις 17 Ιανουαρίου 2026 στο Gazarte Ground Stage (Αθήνα), θα γίνουμε μάρτυρες δύο σπάνιων, επετειακών εμφανίσεων, αφιερωμένων στη σκοτεινή, ποιητική και βαθιά φορτισμένη μουσική τους.

Ο Jérôme Reuter, γεννημένος στο Λουξεμβούργο, ίδρυσε τους ROME το 2005 και από τότε έχει δημιουργήσει μια πλούσια δισκογραφία με περισσότερα από 20 studio albums και αμέτρητες άλλες κυκλοφορίες. Η μουσική του, ένα ιδιότυπο κράμα dark folk, post-punk, chanson, industrial και synth wave. Οι δε στίχοι του, εμπνευσμένοι από τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία και την ιστορία, μοιάζουν με μικρά μανιφέστα, όπου η ποίηση συναντά την πολιτική σκέψη και η προσωπική εξομολόγηση γίνεται συλλογική εμπειρία. Από τον Burroughs και τον Brecht έως τον Céline και τον Cioran, η ποίηση και το στοχαστικό βλέμμα του Reuter χαράζουν μια μοναδική διαδρομή στο παγκόσμιο underground.

* Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ & στο δικτύο καταστημάτων της more.com. ­


­

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.