Οι Postmodern Jukebox στην Τεχνόπολη!

Οι Postmodern Jukebox στην Τεχνόπολη!

Στην εποχή του ψηφιακού κόσμου και των streaming, η γοητεία των vintage μελωδιών συνεχίζει να αιχμαλωτίζει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Postmodern Jukebox αναμφίβολα κρατάνε ψηλά την σημαία αυτής της τάσης, καταφέρνοντας να κεντρίζουν συνεχώς το ενδιαφέρον με την αισθητική και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την μουσική.

Η μουσική κολεκτίβα που τα τελευταία 13 χρόνια δίνει πνοή σε σύγχρονες επιτυχίες μετατρέποντας τον ήχο τους σε ρετρό αναμνήσεις, έρχεται στην Ελλάδα για ένα και μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στην σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου.

Αφορμή της μοναδικής εμπειρίας που θα έχει την ευκαιρία να βιώσει το ελληνικό κοινό, δίνει η διάσημη συναυλία «Pop music in a Time Machine».

Το 2024 συνιστά διπλό ορόσημο για τους Postmodern Jukebox, καθώς συμπληρώνουν 1000 συναυλίες παγκοσμίως, σε 10 χρόνια περιοδειών. Αυτές τις επετείους θέλουν να γιορτάσουν μαζί με τους εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο.

Από τη jazz και τη Swing, μέχρι τη Doo-wop και τη Motown, ένα καστ μερικών εκ των κορυφαίων τραγουδιστών, χορευτών και μουσικών του κόσμου, μας ταξιδεύει εκεί που το «The Great Gatsby» συναντά το «Sinatra at the Sands» και αυτά το...«Back to the future».

Όταν ο πιανίστας Scott Bradlee, ξεκίνησε τη μουσική κολεκτίβα από ένα υπόγειο διαμέρισμα στο Queens της Νέας Υόρκης, γεννήθηκε μια διαδικτυακή, «viral» ιστορία επιτυχίας, που γρήγορα οδήγησε σε sold out παραστάσεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη το καλοκαίρι του 2014.

Η περιοδεία έλαβε διθυραμβικές κριτικές από το κοινό, τη μουσική βιομηχανία και από παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες. Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι PMJ έχτισαν τη φήμη του «Saturday Night Live» των τραγουδιστών παρουσιάζοντας στο κοινό δεκάδες εξαιρετικούς καλλιτέχνες, πολλοί από τους οποίους είχαν αγνοηθεί και λοιδορηθεί στο παρελθόν από τις δισκογραφικές, μετατρέποντάς τους σε αληθινούς αστέρες.

Δέκα χρόνια και δύο δισεκατομμύρια προβολές στο κανάλι τους στο YouTube αργότερα, κάθε παράσταση των PMJ είναι σαν μια ετήσια παράδοση για εκατοντάδες χιλιάδες αφοσιωμένους fans σε όλο τον κόσμο. Θαυμαστές που συχνά εμφανίζονται ντυμένοι με τη vintage αισθητική τους, πρόθυμοι να βυθιστούν ολοκληρωτικά στην εμπειρία.

«Μέχρι το τέλος του 2023, οι PMJ είχαν πραγματοποιήσει 937 παραστάσεις σε 44 χώρες σε 5 ηπείρους» λέει ο Bradlee, περήφανος για το δημιούργημά του, καθώς εξακολουθεί να "γεννά" τις μουσικές διασκευές, αλλά και να διευθύνει τα σόου. «Όλη αυτή η επιτυχία για τόσα χρόνια ήταν εντελώς απροσδόκητη για εμάς. Δεν υπάρχει μυστική συνταγή, εκτός ίσως την εμμονική αγάπη μας για τους κλασικούς ήχους, αλλά και τη δέσμευση να αναδείξουμε εκπληκτικά ταλέντα. Εξακολουθούμε να νιώθουμε τιμή και ταπεινότητα για την αγάπη με την οποία μας περιβάλλει το κοινό μας για αυτό το έργο, το οποίο συνεχίζει να μας εμπνέει και να μας ωθεί σε νέες κορυφές της τέχνης. Είναι ο τέλειος "γάμος" και η 10η επέτειος της περιοδείας μας. Θα είναι μια γιορτή».

* Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.