Οι Polo & Pan στο PLISSKËN FESTIVAL 2022

Οι Polo & Pan στο PLISSKËN FESTIVAL 2022

Οι Polo & Pan είναι timeless! Η μουσική που δημιουργούν είναι καθαρή μαγεία. Είναι η γλυκιά επίγευση μιας πλούσιας φεστιβαλικής ημέρας, το δροσερό αεράκι μετά από ένα ιδρωμένο απόγευμα - είναι η brise française. Το παριζιάνικο dance δίδυμο των Polo & Pan είναι αυτήν τη στιγμή το πιο cool dance act του πλανήτη και άξιοι απόγονοι της σπουδαίας γαλλικής electro σκηνής!

Τόσο funky, τόσο χορευτικό, τόσο βαθιά χαλαρό και ιδανικό για το τέλος της ημέρας που σε ταξιδεύει σε ένα φανταστικό ηχοτοπίο. Οι DJs και παραγωγοί Alexandre Grynszpan και Paul Armand-Delill, έχοντας σημειώσει στο σύνολό τους έως τώρα περίπου μισό δις streams, προκαλούν παγκόσμια αίσθηση με το μείγμα παριζιάνικης pop κομψότητας και εκλεκτικού club ήχου. Αυτό είναι απόλυτα λογικό, καθώς οι Polo & Pan δημιουργούν ήχους παγκόσμιας κλάσης. Συνθέσεις όπου αναμειγνύουν bossa nova, afro beats, chansons, techno και φωνητικά σε ένα πολύχρωμο κοκτέιλ που απλά δεν το χορταίνεις.

Οι Polo & Pan ξεκίνησαν το 2012 και, με επιρροές από τον Maurice Ravel και τον Claude Debussy έως τους πρωτοπόρους της electronica Giorgio Moroder, LCD Soundsystem και Air, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά σχήματα της εποχής μας, ακολουθώντας τα βήματα κάποιων προκατόχων, όπως οι Justice ή οι Daft Punk.

Μετά την κυκλοφορία του αναγνωρισμένου ντεμπούτου "Caravelle", το οποίο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, βρίσκονται σε τεράστια ανοδική πορεία παγκοσμίως.  Όπως μας εξηγούν, στο πρώτο τους άλμπουμ, επιχειρούν να μεταδώσουν μέσω της μουσικής ό,τι αποτυπώνει ο Henri Rousseau στους πίνακές του, «την αναζήτηση μιας άγριας ζωής, την επιστροφή στις πρωτόγονες μορφές ευτυχίας και μια πολύχρωμη ωδή στην απραξία». Ως δημιουργοί μερικών από τις πιο υπέροχες μελωδίες που έχουμε ακούσει, όπως το δημοφιλές "Canopée", οι Polo & Pan έχουν στο Youtube εκατομμύρια προβολές σε κάθε κομμάτι τους. Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ, όπως Door Festival, Coachella και Pitchfork, ενώ το 2022 θα εμφανιστούν στο Sonar Barcelona, στο Lollapalooza και στο Melt Festival. To δίδυμο «καταζητείται» πλέον παντού!

Polo & Pan links: Website | Facebook | TwitterInstagram

* Εισιτήρια ΕΔΩ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.