«Οι ποιητές του κόσμου»: Διαδικτυακό εργαστήρι εφαρμοσμένου θεάτρου

«Οι ποιητές του κόσμου»: Διαδικτυακό εργαστήρι εφαρμοσμένου θεάτρου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου (ώρες 11:00-13:00) διαδικτυακό εργαστήρι εφαρμοσμένου θεάτρου, για ενήλικες, με τίτλο «Οι ποιητές του κόσμου».

Το εφαρμοσμένο θέατρο είναι ένας γενικός όρος που καλύπτει μη παραδοσιακές εφαρμογές της θεατρικής τέχνης. Συμπληρώνει το θεατρικό παιχνίδι και αποτελεί μια  πρακτική που εφαρμόζει τις αρχές του δράματος και της υποκριτικής σε μη συμβατικούς χώρους.

Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του εφαρμοσμένου θεάτρου συμμετέχοντας σε μια πρωτότυπη αυτοσχέδια θεατρική παράσταση.

Σχεδιασμός και υλοποίηση: Μαρία Καπίρη, Δάφνη Καφετζή, Ιουλία Σιάμου, Χρήστος Χριστόπουλος.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 20 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.