Οι «Πέτρες στις τσέπες του» επιστρέφουν ψηφιακά!

Οι «Πέτρες στις τσέπες του» επιστρέφουν ψηφιακά!

Οι «Πέτρες στις τσέπες του» επιστρέφουν αυτή τη φορά μέσα από το κανάλι του Θέατρου του Νέου Κόσμου στο YouTube και αυτό είναι ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός!

Μια καταπληκτική παράσταση με δυο απόλυτα καλοδουλεμένους και δοσμένους στο έργο ηθοποιούς. Μια ιστορία μιας αυτοκτονίας, του Σων που έβαλε πέτρες στις τσέπες του κι έπεσε στο νερό. Παράλληλα, όμως η ανατομία διαφόρων κοινωνικών συμβάσεων τοποθετημένων σε μια περίσταση.

Δείτε την εδώ.

Σε μια επαρχία της Ιρλανδίας κινηματογραφείται μια μεγάλη παραγωγή του Χόλυγουντ! Ο Τσάρλι και ο Τζέικ είναι δυο «κομπάρσοι» της ταινίας. Μέσω αυτών των δυο χαρακτήρων ο Γιώργος Χρυσοστόμου και ο Μάκης Παπαδημητρίου αποδίδουν αριστουργηματικά, με χιούμορ, ασταμάτητη κίνηση και εναλλαγή ρόλων, βαθιά συναισθηματικότητα και λυρισμό όλους τους ρόλους του έργου, αλλά και όλη την παθογένεια που κρύβει ο χώρος αυτός, τη ματαιοδοξία, την ανάδειξη και την απαξίωση του ατόμου, συμπεριφορές και προεκτάσεις της ανθρώπινης φύσης που συναντάμε παντού γύρω μας. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Αγγελική Κοκκώνη
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χρυσοστόμου, Μάκης Παπαδημητρίου
Σκηνικά: Μαγδαληνή Αυγερινού
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Επιμέλεια Κίνησης: Σεσίλ Μικρούτσικου
Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης
Βίντεο: Όλγα Μπρούμα
Μουσική επιμέλεια: Φωτεινή Γαλάνη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σύρμω Κεκέ
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρυσοστόμου 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.