Οι Parkway Drive έρχονται στο Floyd!

Οι Parkway Drive έρχονται στο Floyd!

Οι αγαπημένοι Αυστραλοί επιστρέφουν για μια βραδιά γεμάτη ένταση και αδρεναλίνη, ακριβώς όπως η ιστορική εμφάνισή τους στο περσινό Release Athens, που ήδη μνημονεύεται ως κλασική! Η κορυφαία μπάντα του σύγχρονου metal συμπεριέλαβε την Αθήνα στην Ευρωπαϊκή περιοδεία της, όπου θα εμφανιστούν ως headliners σε ορισμένα σημεία από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, ανταποδίδοντας έμπρακτα την αγάπη του ελληνικού κοινού.

Δημιουργήθηκαν το 2003, στην Αυστραλία, και δεν άργησαν να καθιερωθούν ως ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της metalcore σκηνής, με τον τρίτο τους δίσκο, "Deep Blue" (2010), να βρίσκει τη θέση του ανάμεσα στους καλύτερους εκείνης της χρονιάς.

Η συνέχεια, γνωστή: Τα "Atlas" (2012), "Ire" (2015) και το καταπληκτικό "Reverence" (2018), τους μετέτρεψαν σε ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του σύγχρονου metal. Το "Darker Still" (2022) είναι η συνέχεια ενός φοβερού σερί δίσκων και τραγούδια όπως τα "Wild Eyes", "The Void". "Prey", "Crushed", Glitch", "Bottom Feeder" και 'Idols and Anchors" τους διατηρούν στο θρόνο του σκληρού ήχου.

Σε μια πορεία που διαρκεί ήδη παραπάνω από είκοσι χρόνια, κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οπαδούς μέσα από εξαιρετικά albums, σαν τα προαναφερθέντα, αλλά κυρίως μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις τους, χάρις στις οποίες έκαναν την μετάβαση σε ένα νέο επίπεδο, αποτελώντας πλέον ένα πανίσχυρο headline όνομα στο απόγειό του. Η ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή ο αεικίνητος Winston McCall και η παρέα του είναι κάτι που πρέπει να ζήσεις για να το πιστέψεις, μια έκρηξη με οργιώδη riffs σε συνδυασμό με μελωδία και συναίσθημα, με το pyro show να κόβει την ανάσα!

Διάθεση εισιτηρίων:

-τηλεφωνικά στο 2117700000
-more.com / floyd.gr
-Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova. Public, Ευριπίδης, Yoleni's, Viva Spot Τεχνόπολης.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.