Οι Palov & Mishkin, επιστρέφουν στη σκηνή του Faust

Οι Palov & Mishkin, επιστρέφουν στη σκηνή του Faust

Οι Palov & Mishkin, επιστρέφουν μετά από 12 ακριβώς χρόνια από το ντεμπούτο τους, το album Think Twice”, το one time project των ανερχόμενων τότε μουσικών παραγωγών Palov και Blend Mishkin.

Ποιος δεν θυμάται ή δεν έχει χορέψει με τα “Et De Clarinet”, “De mi Carreta”, “Bailando”, “Ambiente Tropical”; Το ‘’Think Twice’’ έχει πλέον εξαντληθεί και δεν υπάρχει πουθενά, εκτός από μερικές κόπιες cd, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Το “Think Twice” γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων, αγαπήθηκε από νέους παραγωγούς και μη, δίνοντας τους ουσιαστικά το ερέθισμα να ασχοληθούν με την δημιουργία edits και remixes, δημιουργώντας με τον καιρό έναν μεγάλο συμπαγή πυρήνα της σκηνής αυτής. Ακόμη και σήμερα, τα κομμάτια αυτού του δίσκου, βρίσκονται καθημερινά στις playlists δεκάδων μαγαζιών και djs ανά τον κόσμο, από την Ευρώπη ως την Αμερική και την Ασία.

Πέρυσι, οι Palov & Mishkin, έπειτα από 10δες προσωπικές κυκλοφορίες και μια μεγάλη μουσική καριέρα, έκαστος, επέστρεψαν πιο ώριμοι από ποτέ και κυκλοφόρησαν το single “El Dorado”, το  τελευταίο τους single, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται στο studio και δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό-έκπληξη, που παντρεύει πολλές μουσικές και κουλτούρες του πλανήτη, ξεφεύγοντας όμως από τα πλαίσια του “Think Twice”.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.