Οι ORGAZMA ζωντανά στο six D.O.G.S

Οι ORGAZMA ζωντανά στο six D.O.G.S

Η ανατρεπτική μπάντα έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στη δισκογραφία.

Οι ORGAZMA δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2020. Συστήνονται ως ελληνόφωνη μπάντα με αιχμηρό, ακατέργαστο στίχο πλαισιωμένο από μουσική που αντλεί στοιχεία από punk- rock και διάφορα είδη ηλεκτρονικής μουσικής όπως idm, industrial, rave, dubstep.

Το όνομα της μπάντας αντηχεί την ατμόσφαιρα του ήχου της και παραπέμπει στην υψηλή ζωτική ενέργεια που εκλύεται από την ακρόαση των τραγουδιών του album“ORGAZMA” και θα κυριαρχεί στις μελλοντικές ζωντανές εμφανίσεις του σχήματος.

Οι ORGAZMA εκφράζονται άλλοτε με τρόπο οξύ, άλλοτε πυρετώδη και κάποιες φορές με τρόπο βαθιάσυναισθηματικό. Μέσα από τη δριμεία μουσική τους καιτην αιχμηρότητα των στίχων τους αποκαλύπτουν, στην ουσία, τη σφοδρή ανάγκη του ανθρώπου που ακροβατεί αναζητώντας τον δικό του τρόπο να ζήσει τη μία και μοναδική ζωή του. 

Έρχονται την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο six D.O.G.S μαζί με τους Echo Canyon.

Οι ORGAZMA είναι:

Άρης Μπινιάρης: Φωνή – Στίχοι
Αλέκος Γεωργουλόπουλος: Κιθάρες, Synthesizers, DrumProgramming, Sound Design
Βίκτωρας Κουλουμπής: Μπάσο, Sound Design
Χάρης Κρεμμύδας: Μίξη ήχου, Drum Programming, Sound Design

To album “ORGAZMA” κυκλοφορεί ψηφιακά από τοOgdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.