Οι No Hard Feelings ζωντανά στο Βεάκειο Θέατρο

Οι No Hard Feelings ζωντανά στο Βεάκειο Θέατρο

Γεμάτοι ενέργεια και διάθεση, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες της rap και εκπρόσωποι του σύγχρονου ρεμπέτικου, επέλεξαν το σημαντικότερο μέρος και τόπο τους, τον Πειραιά, για να συναντήσουν ξανά από κοντά το κοινό που περιμένει να τους απολαύσει. Ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να ακούσει για πρώτη φορά σε ζωντανή εμφάνιση τον νέο, πετυχημένο τους δίσκο «Αύριο», με κομμάτια που έχουν σημειώσει χιλιάδες views και streams, μαζί με τις ήδη αγαπημένες, παλαιότερες επιτυχίες τους.

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00, ενώ από τις 20:00 το κοινό θα ζεστάνουν οι Nim Omega, Χαρά, Ultra Black Funk, Iezekil και Maze. Δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να λείπουν οι εκπλήξεις, με Special Guest εμφανίσεις από  τον Μήτσο των Fer de Lance και τον Lobo.

Σημείωση: Όλα τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και αφορούν καθήμενους.

Τηλέφωνο αγοράς εισιτηρίων: 2107234567

Φυσική Προπώληση εισιτηρίων: Hot Βox Ηiphop store, Jackals Tattoo Athens, Shoot Dice Clothing, Liberta All Day Bar και στα καταστήματα Public

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.