Οι Μουσικοί του Κουτιού στο Club του Σταυρού του Νότου

Οι Μουσικοί του Κουτιού στο Club του Σταυρού του Νότου

Οι «Μουσικοί του Κουτιού» έρχονται για πρώτη φορά στον Σταυρό του Νότου τις Παρασκευές του Ιανουαρίου!

Οι Μουσικοί του Κουτιού, που αγαπήσαμε τις Τετάρτες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, ο Γιάννης Δίσκος, ο Δημήτρης Καζάνης, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης, ο Θανάσης Τσακιράκης, ο Βύρωνας Τσουράπης και ο Στέλιος Φραγκούς βρέθηκαν μαζί ως μπάντα για πρώτη φορά το 2020 για τις πρόβες της εκπομπής "Μουσικό κουτί". Φέτος, παράλληλα με την τηλεοπτική τους επιστροφή για την 3η σεζόν της εκπομπής, ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου.

Τις Παρασκευές 6, 13, 20 και 27 Ιανουαρίου, η μπάντα των 1.400 διασκευών μας υπόσχεται μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία. Ανατολίτικη μουσική με αυθεντική ροκ, hip hop με ρεμπέτικα, indie και pop, λαϊκά και έντεχνα, συνδυάζονται μέσα από αγαπημένες διασκευές και απρόβλεπτα μουσικά «παντρέματα».

Οι Μουσικοί του Κουτιού σας περιμένουν! 

Γιάννης Δίσκος-κλαρίνο, σαξόφωνο, φωνητικά
Δημήτρης Καζάνης-βιολί, φωνητικά
Λάμπρος Κουντουρόγιαννης-φωνή, ηλεκτρική κιθάρα
Θανάσης Τσακιράκης-ντραμς, φωνητικά
Βύρωνας Τσουράπης-φωνή, μπάσο
Στέλιος Φραγκούς-φωνή, πλήκτρα

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr
Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975. 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.