Οι Κυριακές των παιδιών στο Buba bistrot exotique

Οι Κυριακές των παιδιών στο Buba bistrot exotique

Μετα απο μια αναπόφευκτη covid19 διακοπή, το Buba Bistrot Exotique επανασυστήνει στο κοινό μια σειρα απο παιδικά κυριακάτικα happenings που αγαπήθηκαν στο μοναδικό νεοκλασικό κτίριο της οδού Παπαδιαμάντη στην Κηφισιά!

Κάθε Κυριακή καλλιτέχνες με διαφορετικά backgrounds μέν, κοινό παρανομαστή την παιδική ψυχαγωγία και εκπαίδευση δέ, ανεβαίνουν στο αυτοσχέδιο “stage” του “Buba Upstairs” με τα δεκάδες εντυπωσιακά ταιλανδεζικα φαναράκια στην οροφή παρασέρνοντας τα παιδιά που συμμετέχουν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Παραμύθια, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικές κατασκευές και άλλες δραστηριότητες με ελεύθερη είσοδο υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά 3 έως 10 ετών!

Πρόγραμμα Buba Kids Sundays

05/03 "Μυθικό ταξίδι με την καμήλα που λεγόταν Πρέστον" με την Ευγενία Μηνακούλη, δασκάλα yoga & εικαστικό  | Διαδραστική αφήγηση, γιόγκα και πολλές ζωγραφιές!

12/03 "Ανοιξιάτικες διαδρομές" από το "Σχολείο Παιχνιδιού" | Αισθησιοκινητική αγωγή, θεατρικό παιχνίδι με 2 παιδαγωγούς-εμψυχωτές & εικαστικές δημιουργίες!

19/3 "Ο κήπος του ουρανού" με τον παιδαγωγό και εμψυχωτή θεατρικου παιχνιδιού Γιάννη Χατζηγιάννη | Δραματοποιημένη αφήγηση με την συμμετοχή των παιδιών και θεατρικό παιχνίδι, τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους ιστορίες με αφορμή το παραμύθι!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.