Οι Ιάπωνες Boris επιστρέφουν στην Ελλάδα | Temple

Οι Ιάπωνες Boris επιστρέφουν στην Ελλάδα | Temple

Με περισσότερα από 27 χρόνια αδιάκοπης πορείας, οι θρυλικοί Ιάπωνες Boris έχουν αφήσει το δικό τους σημάδι στη σύγχρονη μουσική. Μ’ έναν ήχο που δύσκολα περιορίζεται αλλά πάντα παραμένει heavy μέχρι το κόκαλο, οι Boris αγγίζουν τόσο πολλά μουσικά είδη, από shoegaze μέχρι drone και sludge και από noise rock μέχρι deam pop και avant-garde, που το να ξεχωρίζουν και να διαφοροποιούνται είναι για αυτούς απλά καθημερινότητα. 

Στην Ευρωπαϊκή tour που τους φέρνει και πάλι επί ελληνικών εδαφών, οι Boris γίνονται νοσταλγικοί ανατρέχοντας σε όλες τις παλαιότερες δουλειές που τους έχουν καταξιώσει, έχοντας μάλιστα στην setlist τους και κάποιες σπουδαίες εκπλήξεις, και υπόσχονται κάποιες από τις πιο heavy εμφανίσεις της μέχρι τώρα πορείας τους ως περιοδεύον μουσικό act.

Δίχως άλλο, ο συναυλιακός Ναός της Αθήνας θα έρθει αντιμέτωπος με έναν τοίχο από ενισχυτές, καμπίνες και gong σε μια συγκυρία που θα μείνει βαθειά χαραγμένη στη μνήμη του.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.