Οι Dalkance επιστρέφουν στο Faust!

Οι Dalkance επιστρέφουν στο Faust!

Μετά από μία σαρωτική σεζόν, με δεκαεπτά live και πάνω από 2.500 εισιτήρια, η πιο τρελή μπάντα της Αθήνας, που αγαπήσατε και τιμήσατε με την παρουσία και τον έξαλλο χορό σας, επιστρέφει με καινούρια σύνθεση, καινούριο πρόγραμμα και πρωτότυπο υλικό. Πιο άγριοι, πιο χορευτικοί, πιο club, πιο έξαλλοι, πιο ερωτικοί, πιο έτοιμοι για έναν χειμώνα γεμάτο πάθη και νταλκάδες.

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, γνώριμος στη σκηνή του Faust εδώ και μία δεκαετία, πιάνει το μικρόφωνο και με ένα τρίο υπέροχων μουσικών πολυεργαλείων επιστρέφουν για μία σειρά από ακόμα πιο θεότρελα live. Στις κιθάρες, στα synths και στα productions είναι ο Γρηγόρης Ελευθέριου. Στο μπουζούκι, τον μπαγλαμά, το ούτι και το κλαρίνο είναι ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκης. Στο μπάσο και το bass station είναι ο Γιάννης Βουτσινάς.

Για κρατήσεις θέσεων:
FAUST
Τ. 210 3234095
(12:00 -21:00)

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.