Οι Coldplay για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Οι Coldplay για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

ΟΙ COLDPLAY ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024

ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΡΕΚΟΡ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΙ ΕΛΣΙΝΚΙ

 

Οι Coldplay, μετά την τεράστια επιτυχία της sold-out καλοκαιρινής περιοδείας του 2023 - που ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με ένα θεαματικό show για τέταρτη συνεχή μέρα στο Άμστερνταμ – ανακοίνωσαν σήμερα μια τρίτη σειρά ευρωπαϊκών ημερομηνιών για τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2024, ως μέρος του Music Of The Spheres World Tour που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ πωλήσεων έως τώρα.

Οι ημερομηνίες περιλαμβάνουν εμφανίσεις του συγκροτήματος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Φινλανδία, καθώς και την πρώτη τους εμφάνιση στη Ρώμη μετά το 2003 και στη Βουδαπέστη μετά το 2008.

Οι fans μπορούν να εγγραφούν στο Coldplay.com τώρα, για να αποκτήσουν πρόσβαση στην πρώτη φάση προπώλησης εισιτηρίων – η οποία ξεκινά για ολόκληρη την περιοδεία την Τρίτη 25 Ιουλίου (δείτε τις τοπικές ώρες παρακάτω).

Η προπώληση στο Coldplay.com θα ξεκινήσει στις 09:00 (τοπική ώρα) στην Αθήνα, το Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη, τη Λυόν, τη Ρώμη και το Ελσίνκι και στις 10:00 (τοπική ώρα) στο Ντύσελντορφ, το Μόναχο, τη Βιέννη και το Δουβλίνο. Η γενική προπώληση για όλες τις πόλεις θα ξεκινήσει στις 28 Ιουλίου στις 10:00.

Από την πρώτη μέρα του Music Of The Spheres World Tour τον Μάρτιο του 2022, οι Coldplay έχουν πουλήσει περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια εισιτήρια – ο μεγαλύτερος αριθμός εισιτηρίων που έχει πουληθεί για οποιαδήποτε περιοδεία τα τελευταία δύο χρόνια. To tour έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς, και έχει αποσπάσει διακρίσεις όπως Favorite Touring Artist στα AMAs 2022 και Tour of The Year στα iHeartRadio Awards 2023.

Τον περασμένο μήνα, μια έκθεση από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης αποκάλυψε ότι η τρέχουσα περιοδεία των Coldplay έχει μέχρι στιγμής μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά 47% σε σχέση με την προηγούμενη περιοδεία τους το 2016/17 (σε έναν υπολογισμό show προς show) και ότι έχουν φυτευθεί 5 εκατομμύρια δέντρα ανά τον κόσμο (ένα για κάθε εισιτήριο που έχει πουληθεί).

Οι νέες ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

ΙΟΥΝΙΟΣ 2024
8: Αθήνα – Ολυμπιακό Στάδιο
12: Βουκουρέστι - Arena Națională
16: Bουδαπέστη - Puskas Arena
22: Λυόν - Groupama Stadium
23: Λυόν - Groupama Stadium

ΙΟΥΛΙΟΣ 2024
12: Ρώμη - Stadio Olimpico
13: Ρώμη  - Stadio Olimpico
20: Ντύσελντορφ - Merkur Spiel-Arena
21: Ντύσελντορφ - Merkur Spiel-Arena
28: Ελσίνκι- Olympiastadion

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024
15: Μόναχο - Olympiastadion
17: Μόναχο - Olympiastadion
21: Βιέννη - Ernst-Happel-Stadion
22: Βιέννη - Ernst-Happel-Stadion
29: Δουβλίνο - Croke Park
30: Δουβλίνο - Croke Park

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.