Οι Circassian με Bad Bid και vaulter live στο An Club

Οι Circassian με Bad Bid και vaulter live στο An Club

Έπειτα από τρία χρόνια δισκογραφικής αποχής, επέστρεψαν με ένα νέο ΕΡ που κυκλοφόρησαν σε ψηφιακή μορφή τον Απρίλιο του 2017, με τίτλο “Quadrivium”. Κιθαριστικά θέματα με 70s χροιά, μπάσο και τύμπανα με στιβαρά ρυθμικά, ποικιλία ηχοχρωμάτων και όλα αυτά μέσα σε μία γενικότερη ποπ διάθεση είναι ο νέος δρόμος που χάραξε η τελευταία τους κυκλοφορία. 
Με μεγάλη τους χαρά θα μοιραστούν την μουσική τους με τους θαμώνες και μη των κλαμπ σε Ελλάδα και Βαλκάνια σε μια φθινοπωρινή περιοδεία. 

 

Αφού γεμίσουν τις μπαταρίες τους, θα πάνε για λίγες μέρες στις δουλειές τους (όσοι από αυτούς ασχολούνται με τέτοια πράγματα) και έπειτα για να μην αφήσουν κανέναν παραπονεμένο θα κλείσουν αυτή τη μουσική τους εξόρμηση με μία συναυλία-γιορτή στο αγαπημένο An Club στις 10 Νοεμβρίου.

 


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.