Οι Black Tusk ζωντανά στην Αθήνα!

Οι Black Tusk ζωντανά στην Αθήνα!

Οι Black Tusk γεννήθηκαν από ιδρώτα. Ήταν ο ιδρώτας της σκληρής προσπάθειας, αυτό που σημάδεψε τα πρώτα χρόνια των Black Tusk από την Savannah της Georgia.

Οι Black Tusk είναι η μπάντα που πέρασε μέσα από δυσκολίες που θα κατάφερναν να διαλύσουν μία «αδύναμη» μπάντα, αλλά η αφοσίωση, η ξεροκεφαλιά και η επιμονή τους (η ίδια που κατάφερε να τους ταξιδέψει στο παρελθόν ανά τον κόσμο πιο μακριά από όσο ο καθένας τους είχε ποτέ φανταστεί) ήταν η κινητήριος δύναμη, για να συνεχίσουν αυτό που αγαπούσαν και που ήξεραν να κάνουν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο και το οποίο θα απολαύσετε στη σκηνή του Temple τη δεύτερη Κυριακή του Μαϊου! 

Το 2018, οι Black Tusk επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο album "TCBT" που μοιάζει (παρά την απουσία του Athon) να είναι μία από τις πιο άρτιες και ποιοτικές κυκλοφορίες τους, παραδίδοντας χαρακτηριστικά σημεία που φέρουν την οργισμένη υπογραφή τους, μέσω μίας άκρως εξελιγμένης τραγουδοποιείας που πάει τη μουσική τους ένα βήμα μπροστά. Τα "Closed Eye", "Burn the Stars", "Agali" και "Scalped" είναι αδιαμφισβήτητα κάποια από τα καλύτερα τραγούδια που η μπάντα έχει ποτέ γράψει, και δεν είναι μόνο μέρος μίας ακόμη εξαιρετικής δισκογραφικής δουλειάς. Το "TCBT" αποτελεί μία οργισμένη και αποφασιστική πολεμική κραυγή, όπως και μία σημαντικότατη προσθήκη, στον ήδη σπουδαίο δισκογραφικό κατάλογο της μπάντας.