Οι Απροσάρμοστοι για τον Π. Σιδηρόπουλο επετειακά στο Κύτταρο

Οι Απροσάρμοστοι για τον Π. Σιδηρόπουλο επετειακά στο Κύτταρο

Όπως κάθε Δεκέμβρη, εδώ και 29 χρόνια, η «οικογένεια» (όπως ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει) του Παύλου Σιδηρόπουλου, οι Απροσάρμοστοι (Κυριάκος Δαρίβας: τύμπανα, Οδυσσέας Γαλανάκης: κιθάρα, Αλέκος Αράπης: μπάσο) έρχονται για μία live βραδιά στο Κύτταρο.

Τα εναπομείναντα μέλη της «συμμορίας» που μαζί με τον Βασίλη Πετρίδη, τον Λουκά Γκέκα και με μπροστάρη τον αξέχαστο Παύλο, άφησαν το ανεξίτηλο σημάδι τους στην ελληνική ροκ σκηνή, πιστοί στο ραντεβού τους και φέτος, μας δίνουν τη χαρά, την αιτία και αφορμή να τραγουδήσουμε μαζί τους όλες τα τραγούδια που συντρόφευσαν και συντροφεύουν τόσες και τόσες στιγμές μας, σε κάτι περισσότερο από μια συναυλία, στη γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για τα τραγούδια του,για την «προίκα» του και όσα αυτά εκφράζουν...

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.